Ο 14ος διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ έγινε ο Τζαβέλλας (VIDEO)

ENWSI TV: AEK talk απόψε στις 22:00 με Καζαντζόγλου - Λούπο!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αύξησε κι άλλο τον πλουραλισμό της ΑΕΚ στο σκοράρισμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας πάλευε πολύ καιρό για να σημειώσει το πρώτο του τέρμα με την ΑΕΚ και τα κατάφερε εν τέλει χθες απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Ελληνας στόπερ που χθες άνοιξε το δρόμο για να πάρει η Ενωση το διπλό στο Περιστέρι έγινε ο 14ος διαφορετικός σκόρερ των κιτρινόμαυρων στην Super League.

Αυτή η στιγμή άργησε πολύ για τον διεθνή αμυντικό της ΑΕΚ, από τη στιγμή που ο ίδιος έχει βρεθεί πολλές φορές κοντά στο πρώτο του γκολ, με πιο σημαντικές στιγμές την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ με τον Απόλλωνα, το ακυρωθέν γκολ στην Τρίπολη και το δοκάρι με τον Παναιτωλικό.



Εκτός των αγώνων του πρωταθλήματος, ο Τζαβέλλας είχε δοκάρι και με τη Βελέζ στην αναμέτρηση της Βοσνίας.


Από έξι γκολ έχουν πετύχει Αραούχο και Τσούμπερ, από τρία οι Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ και Βράνιες, δύο ο Μάνταλος και από ένα οι Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σάκχοφ και από χθες ο Τζαβέλλας.

Η ΑΕΚ έχει 15 διαφορετικούς σκόρερ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, καθώς στους παραπάνω προστίθεται και ο Στράτος Σβάρνας με το γκολ που είχε σημειώσει στο 4-0 του Κυπέλλου απέναντι στην Κηφισιά.

Θυμηθείτε το γκολ του Γιώργου Τζαβέλλα

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X