Γιακουμάκης: «Ξεπέρασαν τα όρια οι αντίπαλοι…» (ΦΩΤΟ)

Γιακουμάκης: «Ξεπέρασαν τα όρια οι αντίπαλοι…» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σκληρό παιχνίδι των παικτών της Αλόα, που είχε σαν συνέπεια τον τραυματισμό τριών συμπαικτών του της Σέλτικ σχολίασε με δηλώσεις του, στον σκωτσέζικο Τύπο ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Με 2-1 εκτός έδρας επικράτησε της Αλόα, για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Σκωτίας η Σέλτικ, η οποία πήρε την πρόκριση της για την φάση των «16» του θεσμού.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος πέτυχε το πρώτο από τα δύο γκολ της επικράτησης των «καθολικών» έκανε δηλώσεις στον σκωτσέζικο Τύπο, στις οποίες δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα τα μαρκαρίσματα των αντιπάλων του.

Αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό των ΜακΓκρέγκορ, Αμπάντα και Ιντεγκούτσι. «Ξεπέρασαν τα όρια οι αντίπαλοι, ήταν πολύ επικίνδυνο το παιχνίδι τους. Τα μαρκαρίσματά τους, οι κόντρες που έβαζαν.

Έπρεπε να φροντίσουμε να πάρουμε τη νίκη αλλά και να προσέξουμε να μη χτυπήσουμε αν ήταν εφικτό. Τελικά δεν το καταφέραμε το δεύτερο κομμάτι αφού τρεις συμπαίκτες μου αποχώρησαν με προβλήματα. Ξεπέρασαν τα όρια οι αντίπαλοι…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

Γιακουμάκης: «Ξεπέρασαν τα όρια οι αντίπαλοι…» (ΦΩΤΟ)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X