Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ: Θα ζητήσει την εξαίρεση των διαιτητών Πατιού- Τσιάνα από τα παιχνίδια της

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να προστατεύσει την ομάδα ζητώντας τη εξαίρεση του χθεσινού διαιτητικού διδύμου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ, σε μια αναμέτρηση ωστόσο που αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν οι διαιτητές.

Ειδικά η απόφαση της αποβολής του Πλάθα αποτέλεσε το «κερασάκι» στην τούρτα και προκάλεσε την δικαιολογημένη αγανάκτηση της διοίκησης του τμήματος που δεν θα ανεχτεί η επικίνδυνη ανικανότητα κάποιων να «γκρεμίσει» τις προσπάθειες της. Το πιο εντυπωσιακό βέβαια είναι πως οι δύο διαιτητές Πατιός- Τσιάνας χρειάστηκε να …συμβουλευτούν και το VAR για να αποβάλλουν τον Πλάθα και δεν είδαν πως ο παίκτης δεν είχε καμία συμμετοχή στον τραυματισμό και την πτώση του παίκτη του ΠΑΟΚ. Εξίσου εντυπωσιακό είναι πως το συγκεκριμένο δίδυμο είναι το ίδιο  που στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη, είχαν στοχοποιήσει πάλι τον Πλάθα (!) με δύο δίλεπτες μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά.

Όπως και να έχει, η ΑΕΚ δεν πρόκειται να αφήσει να περάσει έτσι αυτή η εχθρική αντιμετώπιση της ομάδας από τους δύο συγκεκριμένους διαιτητές. Και θα ζητήσει αύριο κιόλας την εξαίρεση τους, όχι μόνο ως διαιτητικού διδύμου αλλά και κατά μόνας, από τα παιχνίδια της και όχι μόνο για φέτος αλλά για πάντα. Από εκεί και πέρα είναι απορίας άξιον πως είναι δυνατόν ο ΠΑΟΚ να σφυρίζεται μόνο από βορειοελλαδιτες διαιτητές. Επιπλέον στις τάξεις της ΑΕΚ εκφράζουν την απορία τους για το γεγονός πως οι διαιτητές σημείωσαν στο φύλλο αγώνα την αυτονόητη απαίτηση της διοικητικής ηγεσίας της ΑΕΚ για να σεβαστούν οι διαιτητές την ομάδα μας και το άθλημα.

Είναι αυτονόητο πως όλοι περιμένουν την ΑΕΚ στη …γωνία για να χάσει βρίσκοντας κάθε φορά ευκαιρία για να διαρρέουν ανακρίβειες. Είναι τα ίδια σωματεία που ξεχνάνε πως αγωνίζονται χαριστικά στην Α1 επειδή έβαλαν πλάτη κάποιοι που λοιδορούν.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X