Προπονητής Νις: «Δεν φεύγει ο Μπαρμπόσα»

ΑΕΚ: «Ματιές» σε Ντανίλο Μπαρμπόσα
Photo Credits: INTIME

Μία από τις υποθέσεις με τις οποίες είχαν ασχοληθεί στην ΑΕΚ ήταν αυτή του Ντανίλο Μπαρμπόσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τεχνικός της Νις, Κριστόφ Γκαλτιέ με δηλώσεις του ανέφερε πως ο Ντανίλο Μπαρμπόσα, τον οποίο ήθελε η ΑΕΚ, θα παραμείνει στο ρόστερ του γαλλικού συλλόγου.

Μία από τις υποθέσεις με τις οποίες είχαν ασχοληθεί στην ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής ήταν ο Ντανίλο Μπαρμπόσα, ωστόσο αποτελούσε μια αρκετά δύσκολη περίπτωση. Ο Βραζιλιάνος μέσος επέστρεψε στη Νις από τον δανεισμό του στην Παλμέιρας και με σημερινές του δηλώσεις ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας, Κριστόφ Γκαλτιέ αποκάλυψε πως ο Μπαρμπόσα θα παραμείνει στη Νις μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

«Είχαμε μια συζήτηση με τον Ζουλιέν Φουρνιέ (σ.σ. τον αθλητικό διευθυντή) και τον Ντάνι. Ήθελα να μάθω τι σκοπεύει να κάνει μετά την επιστροφή από τον δανεισμό του. Του μετέφερα πως πίσω έχουμε τρεις παίκτες για δυο θέσεις και πως θα ήθελα να έχω τέσσερις. Είδα τον Μπαρμπόσα μέσα από ένα βίντεο αγώνων του που μου ετοίμασε ο σύλλογος, γνωρίζοντας πως στην Παλμέιρας έπαιξε ως στόπερ σε διάταξη με τρεις και δύο στην άμυνα. Τον βρήκα ενδιαφέρον και του είπα πως θέλω να τον κρατήσω. Είναι έτοιμος για τους επόμενους πέντε μήνες», υπογράμμισε ο Γκαλτιέ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την 1η Ιανουαρίου η ΑΕΚ είχε ξεκαθαρίσει πως η μεταγραφική υπόθεση Μπαρμπόσα δεν την απασχολεί.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X