Ντιέγκο Κόστα: Πρόταση της Σαλερνιτάνα για δανεισμό με οψιόν... παραμονής

Οι ανελέητες βρισιές του Ντέγκο Κόστα στον Μανθάνο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σαλερνιτάνα έχει βάλει στο «μάτι» τον Ντιέγκο Κόστα που ψάχνεται για επιστροφή στην Ευρώπη και κατέθεσε ήδη πρόταση δανεισμού στον ατζέντη του, με οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση που η ομάδα μείνει στη Serie A.

Έτοιμη να σχηματίσει δίδυμο-«φωτιά» για τα κυβικά της με Φρανκ Ριμπερί και Ντιέγκο Κόστα είναι η Σαλερνιτάνα. Λίγες εβδομάδες αφού σώθηκε στο… παρά ένα από τον υποβιβασμό στη Serie B και εξαγοράστηκε από τον Ντανίλο Ιερβολίνο, η νεοφώτιστη ομάδα έχει βάλει στο «στόχαστρο» τον πολύπειρο Ισπανό «killer», ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο Μινέιρο και σχεδιάζει την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, οι Ιππόκαμποι έχουν καταθέσει ήδη την πρώτη τους πρόταση προς τον 33χρονο άλλοτε φορ των Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία αφορά δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν και οψιόν αυτόματης ανανέωσης σε περίπτωση που το σύνολο του Στέφανο Κολάντουονο καταφέρει να γλιτώσει την επιστροφή στη 2η κατηγορία. Προς το παρόν, η Σαλερνιτάνα είναι ουραγός στη Serie A κι απέχει οκτώ βαθμούς από τη 17η Βενέτσια.

Αν ο Ντιέγκο Κόστα πει το «ναι», θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Campionato και θα αποτελέσει το δεύτερο «μπαμ» του κλαμπ από το Σαλέρνο μετά τον Ριμπερί το περασμένο καλοκαίρι. Υπενθυμίζεται ότι ο Κόστα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα που γεννήθηκε, τη Βραζιλία, κατακτώντας πρωτάθλημα και Κύπελλο με τους Ασπρόμαυρους

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X