H στιγμή της πρόσκρουσης της Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού - Δείτε VIDEO ντοκουμέντο

H στιγμή της πρόσκρουσης της Ferrari του Τζώρτζη Μονογυιού - Δείτε VIDEO ντοκουμέντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο φως έρχεται ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από το φρικτό δυστύχημα με τη Ferrari στη Βούλα που στοίχισε την ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό.

Στα πλάνα που εξασφάλισε το newsit.gr διακρίνεται η Ferrari περίπου 100 μέτρα πριν από το σημείο που έγινε η μοιραία πρόσκρουση.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είναι μέσα στο super car και στον δρόμο υπάρχουν πολλά αυτοκίνητα. H Ferrari φαίνεται να γλιστράει με το πλάι αριστερά με τον οδηγό να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Από τη στιγμή που έχει μπροστά και άλλο αυτοκίνητο αφήνει το γκάζι για να μην πέσει πάνω στον μπροστινό με το όχημα να «φεύγει» και άλλο και περιστρέφεται.

Τα πλάνα είναι τραβηγμένα λίγο πριν την πρόσκρουση από κάμερα που βρίσκεται ψηλά στην συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Καραμανλή.

Υπάρχει ένα ακόμη βίντεο από το δυστύχημα, συγκεκριμένα από την στιγμή που η Ferrari έχει τυλιχθεί στις φλόγες. Διακρίνονται οι πυροσβέστες, ενώ τα πλάνα να είναι από την μπροστινή πλευρά του αυτοκινήτου που καίγεται.

Δείτε το βίντεο:


Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X