ΑΕΚ: Στην τελική ευθεία εν όψει ΠΑΟΚ

Εικόνες από το ΑΕΚ-Δούκας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ στρέφει από σήμερα αποκλειστικά την προσοχή της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ στρέφει από σήμερα την προσοχή της αποκλειστικά στον αγώνα που ακολουθεί το προσεχές Σάββατο απέναντι στον ΠΑΟΚ στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Η ομάδα δούλεψε έστω και με απουσίες όλο αυτό το διάστημα στις προπονήσεις και από σήμερα ο Δημήτρης Δημητρούλιας θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς που ακολουθεί έχοντας ξανά όλους τους παίκτες στη διάθεση του. Αυτό καθώς από σήμερα θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις και οι διεθνείς που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα. Το Σάββατο η ομάδα έδωσε ένα χρήσιμο φιλικό με τον Δούκα με τον Δημήτρη Δημητρούλια να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του θέλοντας να διατηρήσει την ομάδα του σε εγρήγορση. Σκορ δεν κρατήθηκε με το παιχνίδι να έχει περισσότερο προπονητικό χαρακτήρα. Το προπονητικό τιμ εξετάζει το ενδεχόμενο να δοθεί και σήμερα ένα φιλικό χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί ο αντίπαλος.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X