Αυγενάκης για Πηλίδη: «Οφείλει άμεσες εξηγήσεις»

Αυγενάκης για Πηλίδη: «Οφείλει άμεσες εξηγήσεις»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στις δηλώσεις του πρωταθλητή της πάλη Γιώργου Πηλίδη περί απόπειρας χειραγώγησης του ενώ ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης Θοδωρής Χαμάκος τόνισε ότι θα αποδοθούν ευθύνες.

O Έλληνας πρωταθλητής της πάλης Γιώργος Πηλίδης έριξε βόμβα στο Survivor στο οποίο συμμετέχει αποκαλύπτοντας ότι του έχει ζητηθεί να στήσει αγώνα του στην πάλη και μάλιστα σε τελικό Ευρωπαίκού.

«Ναι, μου έχει ζητηθεί και μάλιστα σε τελικό Ευρωπαϊκού. Δεν υπήρχε περίπτωση, δεν υπάρχει στο μυαλό μου αυτό, το διαγράφω τελείως, είναι ανούσιο» τόνισε χαρακτηριστικά προκαλώντας… θύελλα.

Εκτός από την Ομοσπονδία Πάλης και την Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος, Ηθικής και Δεοντολογίας, οι καταγγελίες περί απόπειρας χειραγώγησης προκάλεσαν και την παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

«Ο καθαρός αθλητισμός είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας στην Ελευθέρα Πάλη, Γιώργος Πηλίδης, οφείλει άμεσες εξηγήσεις για την απόπειρα προσέγγισής του & χειραγώγησης ευρωπαϊκού τελικού, όπως ανέφερε χτες στο @SurvivorGreece. Ο καθαρός αθλητισμός είναι αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα» ανέφερε ο υφυπουργός Αθλητισμού με σχόλιο στον λογαριασμό του στο twitter, συνοδευόμενο από δηλώσεις του αντιπρόεδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης (UWW) Θοδωρή Χαμάκου, ο οποίος τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι θα αποδοθούν ευθύνες.

«Ο κύριος Πηλίδης θα κληθεί κατεπειγόντως να δώσει εξηγήσεις  στην Legal and Ethics Commission της UWW (σ.σ. ηθικής και δεοντολογίας) για τις δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτικό κανάλι και κυρίως για το γεγονός ότι αποσιώπησε ένα τόσο σοβαρό γεγονός. Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για την άμεση, ως όφειλε, αντίδραση και ανακοίνωση της. Τέτοιες καταστάσεις χειραγώγησης αγώνων δεν γίνονται ανεκτές. Η διαλεύκανση θα είναι πλήρης και θα αποδοθούν ευθύνες όπου και σε όσους πρέπει»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X