Η ερώτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλου που «πάγωσε» την Ευρυδίκη Βαλαβάνη (VIDEO)

Η ερώτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλου που «πάγωσε» την Ευρυδίκη Βαλαβάνη (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Eυρυδίκη Βαλαβάνη φιλοξενήθηκε στο πλατό της «Ελένης» και ήρθε σε αμηχανία, όταν δέχτηκε μία ερώτηση από την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πριν της ζητήσει να σχολιάσει όσα διαδραματίζονται στο φετινό Survivor, την ρώτησε αν υπήρχε φλερτ μεταξύ εκείνης και του Γιώργου Αγγελόπουλου, όταν συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μόλις άκουσε την ερώτηση, έμεινε άφωνη…

«Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι άλλο που πέρασαν τα χρόνια; Επειδή το έβλεπα πολύ, θέλω να μου πεις αν με τον Ντάνο υπήρχε μία υπολανθάνουσα κατάσταση φλερτ; Πρώτη φορά το λέω. Σαν αίσθηση, αισθανόμουν κάπως σαν μία αναγνώριση. Ίσως σε εκτιμούσε παραπάνω. Δεν είδα αγκαλιές» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Όχι, όχι. Είχαμε μεγάλη χημεία στο αγωνιστικό κομμάτι. Μετά από τόσα χρόνια μπορώ να το πω, όταν έφυγαν όλοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος με στήριξε πολύ. Πάντα με πρόσεχε και με φρόντιζε. Μετά από 5,5 μήνες είναι λογικό» απάντησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπήρχε ποτέ κάτι ερωτικό μεταξύ εκείνης και του πρώην παίκτη της στο Survivor, Γιώργου Αγγελόπουλου.


Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X