Νόβακ Τζόκοβιτς: Ούτε σήμερα η απόφαση για την απέλασή του

Ξέσπασε ο πατέρας του Τζόκοβιτς: «Θέλουν να ταπεινώσουν τον Νόβακ και όλη τη Σερβία» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μπήκε στην κληρωτίδα του Australian Open, αλλά ούτε σήμερα θα μαθεί αν θα αγωνιστεί στη μεγάλη διοργάνωση.

Ο υπουργός μετανάστευσης Άλεξ Χοκ εξακολουθεί να μελετάει την υπόθεση του Σέρβου τενίστα και οι πληροφορίες από την Αυστραλία αναφέρουν ότι δεν θα ανακοινώσει ούτε σήμερα την απόφασή του για τη βίζα του κορυφαίου τενίστα στον κόσμο.

Ο Νόλε είναι κανονικά, για την ώρα, στο ταμπλό του Australian Open και ελπίζει ότι θα μπορέσει τελικά να κυνηγήσει στη Μελβούρνη τον 21ο major τίτλο του.

Ο Κρεγκ Τάιλ, διευθυντής της διοργάνωσης, ήταν παρών στην κλήρωση, αλλά δεν δέχτηκε καμία ερώτηση μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Αν αποσυρθεί από τη διοργάνωση ο Τζόκοβιτς πριν βγει το πρόγραμμα της πρώτης μέρας, στο Νο.1 του ταμπλό θα ανεβεί ο Αντρέι Ρούμπλεφ (Νο.5), του οποίου τη θέση θα πάρει ο Γκαέλ Μονφίς. Σε αυτή την περίπτωση θα γίνει seeded ο Αλεξάντερ Μπούμπλικ.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X