Super League: Εύκολα τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-3) ο ΟΦΗ (VIDEO)

Super League: Εύκολα τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-3) ο ΟΦΗ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δύο γκολ του Λάζαρου Λάμπρου κι ένα του Φελίπε Γκαγιέγος, ο ΟΦΗ «καθάρισε» εύκολα (3-0) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ.Καμάρας» και εδραιώθηκε στην εξάδα της βαθμολογίας.

Έπειτα από το πρώτο αναγνωριστικό δεκαπεντάλεπτο, ο ΟΦΗ άρχισε σταδιακά να ανεβάζει ταχύτητα, να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και να επιβάλει την ανωτερότητά του. H κρητική ομάδα κέρδισε πέναλτι στο 21΄, όταν ο Γιακιμόφσκι «γκρέμισε» τον Τοράλ μέσα στη μεγάλη περιοχή την ώρα που ετοιμαζόταν να σκοράρει, με τον Σκοπιανό αμυντικό του Απόλλωνα να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και να αφήνει τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.


Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Νέιρα, χωρίς να καταφέρει να βρει στόχο και με την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι. Το χαμένο πέναλτι δεν έριξε την ψυχολογία των παικτών του ΟΦΗ οι οποίοι σε ένα δίλεπτο – «φωτιά» (24΄- 26΄) πέτυχαν δύο γκολ και επί της ουσίας έριξαν πρόωρους τίτλους τέλους στο ματς.


Το παιχνίδι απέκτησε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα στο β΄ημίχρονο. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια διαχειρίστηκε το ματς όπως έπρεπε και έπειτα από πολλές χαμένες ευκαιρίες έφτασε και σε τρίτο γκολ με τον Γκαγέγκος στο 63΄.


 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X