ΑΕΚ: «Φουλάρει» για μια ακόμη μεταγραφή

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πέλιστερ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αποδέσμευσε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τους Σοφιάν Μπεντζιλαλί και Αμπντεραχίμ Μπεριά με στόχο να καλύψει άμεσα το κενό τους και να ενισχύσει περισσότερο το ρόστερο της για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Ήδη το πρώτο κενό καλύφθηκε με την απόκτηση του Νίκολ Στεφάνοβιτς ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός ίντερ και προέρχεται από ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα όπως το Γερμανικό. Με τις παραστάσεις του θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχει. Οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει πάντως για την ΑΕΚ καθώς οι άνθρωποι της ομάδας κινούνται για την απόκτηση και ενός πίβοτ που θα δώσει ακόμα περισσότερες λύσεις στον Δημήτρη Δημητρούλια. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» παρακολουθούν την «αγορά» χωρίς ακόμα πάντως να έχουν καταλήξει στον «εκλεκτό». Οι επιλογές ειδικά σε αυτή την περίοδο είναι περιορισμένες ωστόσο στην ΑΕΚ προσπαθούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Το μικρό καλάθι και οι τρεις λύσεις σε κάθε θέση
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X