«Παίζει» για τον πάγκο της Καντίθ ο Χιμένεθ

Το ματς που μπορεί να αλλάξει την ιστορία
Photo Credits: INTIME

Υποψήφιος για να κάτσει στον πάγκο της Καντίθ που βρίσκεται στη 19η θέση της βαθμολογίας είναι ο Μανόλο Χιμένεθ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κοντά στην επιστροφή του στους πάγκους βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος… παίζει πολύ δυνατά για τον πάγκο της Καντίθ.

Η ομάδα που εδρεύει στην Ανδαλουσία, η οποία πέρυσι ως νεοφώτιστη τα είχε πάει πολύ καλά (12η θέση), δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά φέτος, από τη στιγμή που βρίσκονται στην προτελευταία θέση (2 νίκες, 8 ισοπαλίες και 10 ήττες).

Οπως είναι λογικό η σκέψη για την αντικατάσταση του Αλβάρο Θερβέρα υπάρχει και ανάμεσα στους υποψήφιους προπονητές βρίσκεται και ο Μανόλο Χιμένεθ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «diariodecadiz.es», ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός είναι στους βασικούς υποψηφίους μαζί με τον Σέρχιο Γκονζάλες και τον Χοσέ Λουίς Μαρτί.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα: 

«Η Κάντιθ ψάχνει προπονητή ενώ μεταξύ των Ισπανών που είναι ελεύθεροι είναι κάποιοι απρόσιτοι όπως ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Κίκε Σετιέν και άλλοι με περισσότερες πιθανότητες όπως ο Σέρχιο Γκονζάλες, ο Χοσέ Λουίς Μαρτί και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από τον Ιούνιο του 2021, όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X