ΑΕΚ Β': Παίκτες και τεχνικό επιτελείο ενημερώθηκαν για τις νέες οδηγίες της WADA (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ Β': Παίκτες και τεχνικό επιτελείο ενημερώθηκαν για τις νέες οδηγίες της WADA (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο γιατρός της ομάδας Κωνσταντίνος Μανωλάκος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ΑΕΚ Β' για τα νέα δεδομένα αναφορικά με το ντόπινγκ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο γιατρός της ομάδας Κωνσταντίνος Μανωλάκος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ΑΕΚ Β’ για τα νέα δεδομένα αναφορικά με το ντόπινγκ.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ Β’

«Ενημέρωση σχετικά με τις νέες οδηγίες της WADA αναφορικά με το ντόπινγκ στον αθλητισμό είχαν οι ποδοσφαιριστές και το επιτελείο της ΑΕΚ Β σήμερα το πρωί στα Σπάτα. Ο γιατρός της ομάδας κ. Κωνσταντίνος Μανωλάκος έκανε μία σύντομη αλλά πολύ χρήσιμη παρουσίαση των νέων δεδομένων που ισχύουν από 1/1/2022. Η επιμόρφωση τον ποδοσφαιριστών σε τέτοιου είδους θέματα είναι διαρκής, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται ουσιαστικά στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής τους διαδρομής και το επιστημονικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΚ φροντίζει για την όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωσή τους».

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X