Η ΑΕΚ τσεκάρει και μη Ευρωπαίο μέσο!

Η ΑΕΚ τσεκάρει και μη Ευρωπαίο μέσο!
Photo Credits: INTIME

Ο δεύτερος μέσος που αρέσει στην ΑΕΚ για την ενίσχυση του Γενάρη, όλο το ρεπορτάζ στο enwsi.gr

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου άνοιξε και επίσημα την Πρωτοχρονιά και η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με στόχο την ενίσχυση.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ έχουν εστιάσει τις θέσεις που χρειάζεται να δυναμώσει η Ενωση κι αυτή του κεντρικού χαφ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Αλλωστε το κενό είναι μεγάλο, η ΑΕΚ έχει καθυστερήσει αρκετά και ακόμη δεν υπάρχει νέος χαφ στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, εκτός από την ελκυστική περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα, ο οποίος επέστρεψε στη Νις μετά τον δανεισμό του στην Παλμέιρας, η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, ανάλογου επιπέδου με τον Ντανίλο Μπαρμπόσα. Και υπάρχουν ήδη οι πρώτες πληροφορίες.

Πρόκειται για μη Ευρωπαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του. Η περίπτωσή του εξετάζεται παράλληλα με αυτή του Ντανίλο Μπαρμπόσα ενώ όπως γίνεται αντιληπτό, όσο είναι σε εξέλιξη η μεταγραφική περίοδος, συνεχώς προκύπτουν και νέα ονόματα ποδοσφαιριστών.

Η ΑΕΚ τσεκάρει στενά την περίπτωση του συγκεκριμένου μέσου και σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις…

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X