Χωρίς Μέσι κόντρα στη Λιόν η Παρί Σεν Ζερμέν

Χωρίς Μέσι κόντρα στη Λιόν η Παρί Σεν Ζερμέν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Λιονέλ Μέσι θα παραταχθεί η Παρί Σεν Ζερμέν στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λιόν, παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός έχει επιστρέψει στη Γαλλία και φυσικά έχει ξεπεράσει τον κορωνοϊό.

Ο 34χρονος έχει κριθεί ανέτοιμος από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, που είχε εκφράσει έμμεσα και τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής του δεν τον είχε ενημερώσει για το ότι βρέθηκε θετικός.

Παρ’ όλα αυτά, ο Λιονέλ Μέσι αναμένεται μετά το παιχνίδι με τη Λιόν να επιστρέψει στη δράση, ενώ την προσεχή εβδομάδα θα είναι στο Παρίσι και ο Νεϊμάρ, ώστε να συνεχίσει την αποθεραπεία του στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του.

Εκτός από το ματς με τη Λιόν είναι και οι Ντι Μαρία, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Περέιρα, Ντράξλερ, Κουρζαβά, που είναι θετικοί στον κορωνοϊό, ενώ στο Κόπα Άφρικά είναι οι Χακίμι, Γκεγ και Ντιαλό.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X