Σπουδαία κίνηση Τσιντώτα: «Σεραφείδης» έγραφε η φανέλα του στη Λαμία!

Σπουδαία κίνηση Τσιντώτα: «Σεραφείδης» έγραφε η φανέλα του στη Λαμία!
Photo Credits: INTIME

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Στέλιο Σεραφείδη και τον τίμησε με τον καλύτερο τρόπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας είναι αυτός που είχε την πιο ιδιαίτερη σχέση με τον Στέλιο Σεραφείδη από όλους τους παίκτες του ρόστερ της ΑΕΚ.

Από την πρώτη ημέρα που ήρθε το 2017 στην Ενωση από την Λιβαδειά, μέχρι και το τέλος της ζωής του κυρ Στέλιου διατηρούσαν μια ξεχωριστή σχέση. Ο «Τσίντω» πάντα τον άκουγε ευλαβικά, τον σεβόταν και τον βοηθούσε όπως και όταν μπορούσε. Μάλιστα, μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Βόλφσμπουργκ την σεζόν 2020/21 του είχε χαρίσει την φανέλα και τον αγκάλιασε.

Ο κυρ Στέλιος δεν τα ξέχασε όλα αυτά ποτέ. Και ο Ελληνας γκολκίπερ της ΑΕΚ μέχρι και το τέλος ήταν δίπλα του. Μάλιστα, αυτή την ιδιαίτερη σχέση ο Τσιντώτας την τίμησε με ξεχωριστό τρόπο μακριά από τα… φώτα. Δίχως να το διαφημίσει και να το επικοινωνήσει, στο ματς της Λαμίας από την φυσούνα μέχρι και την σέντρα του αγώνα φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ με το όνομα «Σεραφείδης» πίσω. Και όταν ξεκίνησε ο αγώνας την έβγαλε και την έβαλε δίπλα του στα δοκάρια της ΑΕΚ. Για να τον νιώθει δίπλα του, για να τον τιμήσει όπως του αρμόζει.

Κάτι που προκάλεσε εντύπωση σε παίκτες και ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς αθόρυβα ο Τσιντώτας είχε προετοιμάσει τα πάντα για να τιμήσει τον κυρ Στέλιο.

Να θυμίσουμε ότι μία ημέρα πριν τον αγώνα, στα κανάλια της Cosmote, ο Τσιντώτας μίλησε εκ μέρους των παικτών για τον Σεραφείδη. Και στο φινάλε των όσων είπε… λύγισε και βούρκωσε, ζητώντας να σταματήσει η λήψη.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X