Αθήνα: Εκλεισε το ιστορικό κλαμπ Rebound

Αθήνα: Εκλεισε το ιστορικό κλαμπ Rebound

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θρυλικό «Rebound», ένα από τα πιο εμβληματικά και μακροβιότερα κλαμπ της Αθήνας στην πλατεία Αμερικής κατέβασε ρολά. Μετά από αδιάκοπη λειτουργία 35 και πλέον χρόνων το νυχτερινό μαγαζί έκλεισε.

Τα τελευταία χρόνια και πριν την πανδημία λειτουργούσε κάθε Σάββατο μετά τις 23.00. Το κλαμπ βρισκόταν στην οδό Μηθύμνης 43 για πάνω από 35 χρόνια από το 1968, οπότε και άνοιξε. Ιδιοκτήτης ήταν ο Ηλίας Γεωργουλέας, στενός φίλος και συμμαθητής του Παύλου Σιδηρόπουλου και του Αλέξη Γκόλφη.

Αρχικά λειτούργησε με την ονομασία «Blueberry Hill». Εκεί έπαιζαν συγκροτήμα όπως οι Stormies και οι Storm (οι Aphrodite’s Child, πριν φύγουν από την Ελλάδα). Το 1969 μετονομάστηκε σε «Problem» και έπαιζε ροκ μουσική. Την τελική του μορφή την πήρε το 1986 όταν άλλαξε μουσικό ύφος, μετατράπηκε σε γκοθ μαγαζί και μετονομάστηκε σε «Rebound».

Το «Rebound» έλαβε το όνομά του από τις γραμμές στο ξύλινο λουστραρισμένο πάτωμα. Μάλιστα, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Eleanor Friedberger βρέθηκε στην Ελλάδα και έπειτα έβγαλε δίσκο με τον τίτλο «Rebound» δηλώνοντας πως είχε εμπνευστεί από το κλαμπ της Αθήνας.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X