Ο Χουάν Χοσέ Περέα στη λίστα της ΑΕΚ!

Ο Χουάν Χοσέ Περέα στη λίστα της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

To enwsi.gr αποκαλύπτει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Χουάν Χοσέ Περέα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη λίστα της ΑΕΚ βρίσκεται ο Χουάν Χοσέ Περέα.

Ο 22χρονος Κολομβιανός επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται στη λίστα με τους υποψηφίους για την μεσοεπιθετική γραμμή της ΑΕΚ.

Ο Χουάν Χοσέ Περέα έχει ύψος 1,81μ. και αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στα πλάγια της επίθεσης.

Ο Περέα ήρθε στην Ελλάδα το 2019 υπογράφοντας στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο σε 28 συμμετοχές μέτρησε τρία γκολ και μια ασίστ. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Βόλο πραγματοποιώντας 31 συμμετοχές, με τρία τέρματα και μία ασίστ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα τον απέκτησε το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, με τη συνεργασία τους να διαρκεί έως το καλοκαίρι του 2024. Τον πλήρωσε μόλις 100.000 ευρώ και ο ΠΑΟ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του.

Στην Ενωση έχουν σχηματίσει θετική άποψη για τον Περέα καθώς θεωρούν πως έχει αρκετά καλά στοιχεία, όπως ταχύτητα, εκρηκτικότητα, ικανότητα στο σκοράρισμα. Θεωρείται κίνηση-επένδυση καθώς είναι μόνο 22 ετών και πιστεύουν ότι μπορούν να τον αποκτήσουν άμεσα, ειδικά αν αποχωρήσει από την ομάδα ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Ο 22χρονος Κολομβιανός μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης και διανύει μια πολύ καλή σεζόν, την πρώτη του στην ομάδα του ΠΑΣ. Ο Περέα, ο οποίος διαθέτει δύναμη και ταχύτητα στο παιχνίδι του, μετράει 15 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ με την ομάδα των Ιωαννίνων την τρέχουσα σεζόν.

Ο 22χρονος είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση και στην ΑΕΚ την μελετούν από κοντά και αναμένουν πότε θα… χτυπήσουν.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X