Ιστορική στιγμή για τον Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ (ΦΩΤΟ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προβληματισμός για το «βαρύ» συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τη Γουλβς αγωνίζεται αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τα «φώτα» είναι στραμμένα πάνω στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού των «κόκκινων διαβόλων» για πρώτη φορά μετά από 14 ολόκληρα χρόνια και δεύτερη φορά στην καριέρα του στην ομάδα. Η πρώτη φορά ήταν στις 19 Μαρτίου του 2008, σε ένα παιχνίδι με την Μπόλτον όπου ο Κριστιάνο είχε πετύχει μάλιστα και δύο γκολ στη νίκη της Γιουνάιτεντ.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως αν και δεν έχει φορέσει πολλές το περιβραχιόνιο σε συλλογικό επίπεδο, όταν το κάνει, δεν χάνει. Συγκεκριμένα, ο CR7 έχει φορέσει 22 φορές το περιβραχιόνιο ως παίκτης των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους και μετράει 18 νίκες με τέσσερις ισοπαλίες σε 22 παιχνίδια, έχοντας σκοράρει μάλιστα και 26 γκολ σε αυτά τα ματς!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X