Η ΑΕΚ κεντράρει και σε δύο χαφ για δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι!

Η ΑΕΚ κεντράρει και σε δύο χαφ για δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι!
Photo Credits: INTIME

Μετά τον Ντανίλο Μπαρμπόσα η ΑΕΚ... ανοίγει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για απόκτηση χαφ τον Ιανουάριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου άνοιξε και επίσημα την Πρωτοχρονιά και η ΑΕΚ εξετάζει περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με στόχο την ενίσχυση.

Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ  έχουν εστιάσει τις θέσεις που χρειάζεται να δυναμώσει η Ενωση κι αυτή του κεντρικού χαφ βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, εκτός από την ελκυστική περίπτωση του Ντανίλο Μπαρμπόσα, ο οποίος επέστρεψε στη Νις μετά τον δανεισμό του στην Παλμέιρας, η ΑΕΚ έχει κεντράρει σε ακόμα δύο παίκτες που παίζουν στη μεσαία γραμμή, εξετάζοντας την προοπτική του δανεισμού τους μέχρι το καλοκαίρι.

Παίκτες που είναι πιο εφικτές λύσεις από την έτσι και αλλιώς δύσκολη περίπτωση του Μπαρμπόσα, για τον οποίο η Νις συζήτησε την συνιδιοκτησία που σας αποκάλυψε χθες το enwsi.gr με 3 εκατ.ευρώ για το 50%.

Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος κρίνονται τα πάντα για την ΑΕΚ και θα πρέπει να φανεί όσον τον δυνατόν πιο ανταγωνιστική μπορεί, κάνοντας φυσικά τις απαιτουμένες μεταγραφικές κινήσεις.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X