Τούχελ: «Θα μιλήσουμε με τον Λουκάκου - Γι' αυτό βρέθηκε εκτός αποστολής»

Τσέλσι: O Tούχελ αφήνει τον Λουκάκου εκτός 11άδας στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρομελού Λουκάκου άνοιξε την πόρτα της εξόδου μετά τις δηλώσεις του ότι δεν του αρέσει να παίζει με την Τσέλσι.

Φυσικά έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τη Λίβερπουλ, με τον Τόμας Τούχελ να αποκαλύπτει πως το θέμα θα ξεκαθαρίσει τη Δευτέρα (3/1).

«Υπάρχει συνάντηση τη Δευτέρα. Χρειαζόμασταν χρόνο και γι’ αυτό καθυστερήσαμε την απόφαση. Νόμιζα ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά, που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο στην καριέρα μου. Δεν νιώθω ότι έχω δεχθεί επίθεση ή απογοήτευση, δεν είναι προσωπικό.

Όμως το θέμα έγινε μεγάλο σε ένα Σάββατο, που την επόμενη μέρα παίζαμε με τη Λίβερπουλ. Υπήρξε θόρυβος. Προστατεύσαμε την προετοιμασία, αυτό χρειαζόμασταν και γι’ αυτό βρέθηκε εκτός αποστολής. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και χρειάζεται να αποδόσεις σε κορυφαίο επίπεδο», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός της Τσέλσι.

Ρωτήθηκε για το αν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει ο Λουκάκου: «Είναι παίκτης μας, πάντα υπάρχει δρόμος επιστροφής, όμως θα το ξεκαθαρίσουμε πίσω από κλειστές πόρτες. Μόλις πάρουμε απόφαση και μόλις γνωρίζει ο Ρομελού, θα ξέρετε και εσείς».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X