Μπακασέτας: «Σε καλή πορεία βρίσκεται η ΑΕΚ - Ζηλεύω τους παίκτες που θα παίξουν στο νέο γήπεδο» (VIDEO)

Γιατί πάντα η ΑΕΚ τους τιμωρούσε (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Τάσος Μπακασέτας για την ΑΕΚ και το νέο γήπεδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για τη φετινή και μελλοντική ΑΕΚ, αλλά και το νέο γήπεδό της όπου ετοιμάζεται να μπει απο τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Εκτός αυτών, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, αναφέρθηκε στη ζωή του στην Τουρκία, αλλά και στην Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας:

«Είμαι πιο ώριμος και πιο έμπειρος για να διαχειριστώ πράγματα και καταστάσεις απ’ ότι ήμουν στην Ελλάδα», δήλωσε σε συνέντευξή του σ ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, Τάσος Μπακασέτας απαντώντας σε ερώτηση για τις εξαιρετικές του επιδόσεις στην Τουρκία.

«Έχει παίξει και η θέση για την απόδοση που έχω», είπε ακόμη ο Έλληνας άσος της Τράμπζονσπορ. Όσο για την τρελή πορεία της ομάδας του στο τουρκικό πρωτάθλημα ο Μπακασέτας επισήμανε: «Θεωρώ ότι αυτή τη χρονιά όλα είναι ιδανικά. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Έχουμε μεγάλη συνέπεια και σταθερότητα στα παιχνίδια. Νομίζω ότι αυτά τα δύο στοιχεία μας έχουν δώσει ένα πολύ ισχυρό πλεονέκτημα».

«Στην Τουρκία πήρα αγάπη και στήριξη από τον κόσμο στις καλές, αλλά και στις κακές στιγμές. Ήταν φοβερό συναίσθημα, το οποίο ένιωσα από την αρχή», είπε ακόμη ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ.

‘Οσο για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ο Έλληνας άσος επισήμανε: «Προέχει τώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα με την Τράμπζονσπορ και το καλοκαίρι να έρθει μία καλή πρόταση, ώστε και η ομάδα να είναι ευχαριστημένη, να είμαι ευχαριστημένος και εγώ για να δω που είναι το… ταβάνι μου».


Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X