ΑΕΚ σημαίνει enwsi.gr και Ενωση σημαίνει επιτυχίες για την ΑΕΚ

ΑΕΚ σημαίνει enwsi.gr και Ενωση σημαίνει επιτυχίες για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου κάνει απολογισμό της χρονιάς που μας αφήνει και υποδέχεται το 2022 με τον δικό του τρόπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ας ξεκινήσω από τα τετριμμένα, που πλέον άπαντες κατανόησαν πως είναι και τα πλέον σημαντικά. Να είστε καλά, να προσέχετε τους εαυτούς σας, να μείνουμε όρθιοι σε αυτό το δράμα που βιώνουμε. Να βρίσκουμε ξανά το δρόμο για το γήπεδο, να μπορούμε να ανταμώνουμε στης Φιλαδέλφειας τα μέρη (και όπου παίζει η ΑΕΚ ανά την υφήλιο) και να συζητάμε: να χαμογελάμε, να αγκαλιαζόμαστε, να διαφωνούμε, να γκρινιάζουμε, αλλά να είμαστε παρόντες.

Το 2022 να είναι η χρονιά που όσα σκέφτεστε και επιθυμείτε θα γίνουν πράξη. Να έχετε τα καλύτερα, όσα αξίζουν σε εσάς και τους ανθρώπους σας. Μεγαλώνουμε, λιγοστεύουμε, πονάμε περισσότερο. Πρέπει να βρίσκουμε λόγους για να χαμογελάμε. Μακάρι όλα τα προβλήματα μας να είναι πότε θα έρθει ο Μπαρμπόσα (που θα έρθει), αν θα γίνει άλλη μεταγραφή (που θα γίνει), πως θα βρεθεί τρόπος να προχωρήσουν οι αποδεσμεύσεις (που θα γίνουν).

Το δικό σας «σπίτι»

Εμείς είμαστε εδώ, όπως κάθε μέρα του χρόνου για να σας δίνουμε την πληρέστερη, την πιο αντικειμενική, πολύπλευρη, αδέσμευτη και καθαρή ενημέρωση για την ΑΕΚ. Οσα έχει κάνει αυτή η σελίδα, με τη δική σας στήριξη και τη μοναδική αγάπη που δείχνετε γι’ αυτή τη γωνιά του «κιτρινόμαυρου» πλανήτη, είναι μοναδικά. Οσα συμβαίνουν καθημερινά μέσα από τις σελίδες που «ξεφυλλίζετε», τις εκπομπές στο Youtube, τα podcast, κάθε τρόπο να επικοινωνούμε, είναι απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα.

Κάθε μέρα που περνά, παρά την κούραση που υπάρχει, αισθανόμαστε περήφανοι για όσα γίνονται γύρω από το enwsi.gr. Γιατί κάθε μέρα, μέσα από τη δική σας δύναμη, αποδεικνύεται στην πράξη, πως ΑΕΚ σημαίνει enwsi.gr. Και όπως ξέρετε νομίζω πια πολύ καλά όλοι, όταν υπάρχει Ενωση, αυτό συνεπάγεται επιτυχίες για την ΑΕΚ. Είναι η μοναδική προϋπόθεση, που όταν επιτυγχάνεται, δεν μπορεί να μας σταματήσει κανείς.

Να είμαστε εδώ

Το 2021 ήταν μια κακή χρονιά. Την κάναμε καλύτερη, μπορέσαμε να βγούμε αλώβητοι και να μην χάσουμε την μπάλα, κρατώντας εδώ ζωντανή την επικοινωνία μας. Το πιο διαδραστικό μέσο στο ελληνικό διαδίκτυο, ο χώρος έκφρασης κάθε ενός από εμάς/εσάς, κατάφερε να δημιουργεί κανόνες και πλαίσιο καθημερινής «συμβίωσης», απλά ζητώντας τον σεβασμό στην αντίθετη άποψη. Είμαστε λίγοι για να μην είμαστε όλοι μαζί, αρκεί να σεβόμαστε την άποψη του άλλου.

Η δική μας δουλειά, είναι να σας παρέχουμε την πιο άρτια ολοκληρωμένη ενημέρωση για την ΑΕΚ. Με την αρθρογραφία των κορυφαίων δημοσιογράφων που υπηρετούν την ΑΕΚ, με τα πλέον αξιόπιστα και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, ένα πόρταλ που σας παρέχει ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στο δικό μας κόσμο και μας κάνει όλα μέλη μιας μεγάλης ομάδας που ακουμπά στα πέρατα της οικουμένης. Η δική σας «δουλειά», είναι να αγαπάτε την ΑΕΚ και να ζητάτε πάντα το καλύτερο γι’ αυτήν. Και να έχετε τη δική σας φωνή, να εκφράζεστε μέσω του enwsi.gr

Το μωρό μας μεγάλωσε

Σήμερα, είναι μια ιδιαίτερη μέρα για το enwsi.gr. Μια τέτοια μέρα σαν σήμερα, στο μακρινό πια 2013, αποφασίσαμε να βγούμε στον αέρα. Μια τρελή ιδέα, σε μια εποχή που το καράβι έπεφτε στα βράχια. Μια σκέψη που μας ένωσε από την πρώτη στιγμή. Εκείνες οι ατέλειωτες συζητήσεις με τον Κώστα Τσίλη να εμπνέει και να δίνει το ρυθμό με τον δικό του τρόπο, τον Μανώλη Βογιατζάκη να μας βγάζει τη μεθοδικότητα και το πάθος του, τον Θοδωρή Ραλλή να μας γεμίζει με την τρέλα του και την άγνοια κινδύνου που τον ξεχωρίζει.

Ετσι ξεκινήσαμε. Χωρίς να το καταλάβουμε, δίχως να σκεφτούμε καλά που πηγαίναμε. Με πιστό συνοδοιπόρο από την πρώτη μέρα τον Τάσο Καπετανάκο. Η πορεία μόνο εύκολη δεν ήταν. Ακόμα θυμάμαι το σοκ του Περιστερίου και τα δάκρυα που δεν είδατε ποτέ. Ακόμα θυμάμαι την αμηχανία της Ριζούπολης και τις σφιχτές αγκαλιές. Τις μικρές δικές μας νίκες, που έγιναν μεγάλες στο πέρασμα των χρόνων. Να είμαστε περήφανοι, που τιμήσαμε χωρίς καμία παραχώρηση, το όνομα που πρεσβεύουμε.

Στην πορεία, άλλαξαν πολλά. Ο Μανώλης κάνει τον ΟΦΗ να λειτουργεί ως ευρωπαϊκό κλαμπ. Ο Θόδωρος δίνει ρεσιτάλ στα τηλεοπτικά σόου. Ο Κώστας είναι εδώ. Αγρυπνος φρουρός. Να τρωγόμαστε, σαν τους γέρους του Μάπετ σόου. Ο Τάσος. Αν δεν ήταν ο Τάσος, δεν ξέρω αν θα ήμασταν τώρα εδώ. Με το πάθος, την τρέλα του, τον μοναδικό τρόπο να κατευθύνει τα πάντα μέχρι να γίνουν σωστά. Να εμπνέει και να δίνει δύναμη, να βγάζει τον καλύτερο εαυτό απ’ όλους. Αυτός είναι ο τεράστιος Κάπετ. Τους χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ που με ανέχονται και με βοηθούν σε όλα. Και ξέρω, πως είναι έτοιμοι για νέες προκλήσεις.

Η ντριμ τιμ του enwsi.gr

Στην πορεία, υπήρξαν πολλά παιδιά που στήριξαν αυτήν την προσπάθεια. Μπήκαμε σε στέρεες βάσεις και εκτοξευθήκαμε. Με τον Πάνο Λούπο να είναι πάντα εκεί, πρόθυμος να μπει μπροστά και να βοηθήσει σε ό,τι χρειαστεί. Τον Τάσο Τσατάλη να μη διστάζει να τα βάλει με κανέναν για την ΑΕΚ. Με τον Σταμάτη Βούλγαρη να έχει την τρέλα και το πάθος που χρειάζεται για να ονειρεύεσαι. Τις τελευταίες προσθήκες, που μας έδωσαν άλλη δυναμική και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Βαγγέλη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Τσακίρη που με εμπιστεύθηκαν σε αυτήν την πορεία.

Δεν μπορώ να παραλείψω τον Θάνο Τσίμπο. Γιατί όχι απλά μας… έμαθε μπάσκετ, αλλά γιατί έχει τόσο μεράκι και διάθεση, που δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει πόσα κάνει δίχως να φαίνονται στους πολλούς. Και βέβαια, όλα τα παιδιά που δίνουν καθημερινά όλο τους το είναι, για να έχετε άρτια ενημέρωση: Δημήτρη Σεραφειμίδη, Βασίλη Ιωαννίδη, Θάνο Νικηταρά, Ανδρέα Πατίτσα, Ευθύμη Τοτολίδη, Γιάννη Κάρμα και η βασίλισσα μου, Γιολάντα Ζύκα. Να είστε όλοι καλά. Οπως και όλα τα παιδιά, που πέρασαν σε αυτά τα οκτώ χρόνια.

Να έχουμε μια καλή χρονιά. Να είμαστε υγιείς. Να λύνουμε τα θέματα μας και να βάζουμε μετά όλο μας το είναι για την ΑΕΚ μας. Γιατί ξέρετε καλά, πως αυτή η ομάδα, με όσα συμβολίζει και πρεσβεύει για τον καθένα, είμαστε εμείς. Είναι η δική μας ΑΕΚ. Είναι όσα έχουμε να διηγηθούμε από ένα βράδυ στα Φιλαδέλφεια, μια εκδρομή στη Θεσσαλονίκη, μια επίσκεψη στο enwsi.gr, μια βόλτα στο όνειρο. Να είστε καλά, τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X