Premier League: Λύτρωση στο 96' για την Τότεναμ (VIDEO)

Premier League: Λύτρωση στο 96' για την Τότεναμ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε το 2022 για τους Spurs. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε χωρίς να είναι εντυπωσιακή, βρήκε στο φινάλε του ματς το γκολ κόντρα στην Γουότφορντ (0-1) και ανέβηκε στην 5η θέση της Premier League και το -2 από την Αρσεναλ, από την οποία έχει μάλιστα δύο ματς λιγότερα.

Η Τότεναμ είχε μια μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος με τον Κέιν, πίεσε στο δεύτερο μια ταλαιπωρημένη Γουότφορντ και αφού δεν απειλήθηκε σοβαρά, της έβαλε γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Ντάβιντσον Σάντσες έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Σον.

Το 0-1, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, αποτελεί μια μεγάλη νίκη για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία βύθισε στα προβλήματα εκείνη του Κλαούντιο Ρανιέρι, που για ακόμα ένα ματς δεν κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη και παρέμεινε στο Νο17 του πίνακα. Συνεχίστηκε το σερί που θέλει τον King Claudio να έχει μόνο ήττες από Ιταλούς προπονητές στην Premier League.


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X