Κοεντράο: Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο για να γίνει... ψαράς!

Κοεντράο: Αποσύρεται από το ποδόσφαιρο για να γίνει... ψαράς!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φάμπιο Κοεντράο είπε «αντίο» στο ποδόσφαιρο στα 33 του και έκανε την έκπληξη με την επιλογή καριέρας για το μέλλον του.

Ήταν περίπου 10 χρόνια πριν όταν η ποδοσφαιρική υφήλιος ασχολούνταν μαζί του για τη μεταγραφή του στη Ρεάλ, όπου κατέκτησε τα πάντα.

Το 2018 επέστρεψε στα πάτρια εδάφη. Έμεινε έως το καλοκαίρι στη Ρίο Άβε, όπου είχε ξεκινήσει το ποδόσφαιρο, ωστόσο το καλοκαίρι αποχώρησε. Έψαξε ομάδα, βαρέθηκε να το κάνει και αποφάσισε να αποσυρθεί με την επιλογή για το μέλλον του να σοκάρει, καθώς δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

«Γεννήθηκα φτωχός και δεν έχω πρόβλημα να πεθάνω και φτωχός. Η θάλασσα είναι φανταστική και υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ψαράδες στην χώρα μας. Είναι η στιγμή να σεβαστούμε και αυτό το επάγγελμα και δεν είναι ντροπή να είσαι ψαράς. Οι άνθρωποι που αγαπάνε την θάλασσα θα πρέπει να κυνηγούν το όνειρό τους», δήλωσε ο Κοεντράο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X