Γιαννίκης σε παίκτες: «Εχουμε χάσει βαθμούς που δεν έπρεπε - Στόχος είναι η νίκη σε όλα τα ματς»

Γιαννίκης σε παίκτες: «Εχουμε χάσει βαθμούς που δεν έπρεπε - Στόχος είναι η νίκη σε όλα τα ματς»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την επιστροφή στις προπονήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα, μετά το τέλος της χριστουγεννιάτικης άδειας και της επιστροφής στις προπονήσεις.

Ο τεχνικός της Ενωσης έκανε έναν απολογισμό όσων έχουν γίνει μέχρι στιγμής ενώ έθεσε και τους στόχους για το υπόλοιπο της σεζόν.

«Έχουμε κάνει και κάποια καλά πράγματα όλο αυτό το διάστημα. Έχει γίνει προσπάθεια απ’ όλους. Όμως σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι απ’ όσα έχουμε κάνει. Έχουμε μείνει πίσω και έχουμε χάσει βαθμούς που δεν έπρεπε. Όμως δεν θα πρέπει να μείνουμε σ’ ότι έγινε.

Μπορούμε να δουλέψουμε πιο σκληρά και μπορούμε να βελτιωθούμε. Και αυτό που πρέπει να επιδιώξουμε από εδώ και πέρα, είναι νίκες σ’ όλα τα παιχνίδια και βελτίωση της αγωνιστικής εικόνα της ομάδας. Αυτός είναι ο στόχος μας» τόνισε χαρακτηριστικά ο ομογενής προπονητής.

Επόμενο ματς για την ΑΕΚ με την Λαμία εκτός έδρας στις 5 Ιανουαρίου και αμέσως μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στις 9 Ιανουαρίου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X