Σταϊκούρας: Υποβλήθηκε σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση

Σταϊκούρας: Υποβλήθηκε σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή υποβλήθηκε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική και θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα.

Το ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί Αντώνιος Δημητρακόπουλος, δ/ντής Γ’ Παθολογικής Κλινικής, και Γεώργιος Αναστασόπουλος, δ/ντής Β’ Χειρουργικής Κλινικής αναφέρει τα εξής:

«Ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας εισήχθη στο Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center εκτάκτως χθες 30/12/2021, με οξύ κοιλιακό άλγος. Κλινικοεργαστηριακώς, διαπιστώθηκε οξεία λιθιασική χολοκυστίτιδα. Έλαβε την κατάλληλη συντηρητική θεραπευτική αγωγή και υποβλήθηκε σήμερα 31/12/2021 σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή επιτυχώς. Η κλινική του εικόνα και η μετεγχειρητική πορεία είναι εξαιρετική. Θα παραμείνει νοσηλευόμενος για λίγα 24ωρα».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X