«Βράζει» από κορωνοϊό η ελληνική showbiz - Βανδή, Τότσικας και Βαρθακούρης βρέθηκαν θετικοί

«Βράζει» από κορωνοϊό η ελληνική showbiz - Βανδή, Τότσικας και Βαρθακούρης βρέθηκαν θετικοί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Τσουνάμι» μολύνσεων στη σόουμπιζ. Ο κορωνοϊός δεν κάνει εξαιρέσεις και η παραλλαγή Όμικρον συνεχίζει να δείχνει τα «δόντια» της και στη χώρα μας.

Ηθοποιοί, τραγουδιστές και επώνυμοι από όλους τους χώρους ανακοινώνουν ο ένας μετά τον άλλον ότι κόλλησαν αν και εμβολιασμένοι.

Ανάμεσα στους διάσημους που «χτύπησε» η πανδημία βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα συμπτώματά της μέχρι στιγμής είναι ήπια και έχει μπει ήδη σε καραντίνα, ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Επίσης, θετικός στον κορoναϊό διαγνώστηκε ο Αποστόλης Τότσικας. Όπως ενημέρωσε η σύζυγος του Ρούλα Ρέβη με βίντεο που δημοσιοποίησε στο Instagram και δείχνει τα δυο τους παιδιά να παιδιά να παίζουν στο σαλόνι, ο ηθοποιός βρίσκεται απομονωμένος σε δωμάτιο, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των διαγνωστικών τεστ των υπόλοιπων μελών της οικογένειας.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X