Η ΑΕΚ «έκλεισε» τον πασαδόρο Οδυσσέα Αδάμ!

Η ΑΕΚ «έκλεισε» τον πασαδόρο Οδυσσέα Αδάμ!
Photo Credits: INTIME

Ενισχύεται η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ με το βλέμμα στην άνοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ πέτυχε τον πρώτο της στόχο για φέτος που ήταν η πρόκριση στην β’ φάση του πρωταθλήματος της Preleague και πλέον προετοιμάζεται για να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην τελική και πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος που θα κρίνει την άνοδο.

Σε αυτή την προσπάθεια η διοίκηση δείχνει αποφασισμένη ενισχύσει το τμήμα προχωρώντας σε κάποιες προσεκτικές προσθήκες που θα δώσουν και στον προπονητή, Άκη Χατζηαντωνίου την δυνατότητα να έχει περισσότερες λύσεις στα χέρια του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον πασαδόρο Οδυσσέα Αδάμ που θα αποτελέσει μια καλή λύση στην πάσα μαζί  με τον Πετσιά που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν.

Ο Αδάμ είναι γεννημένος στις 18/2/1997 με ύψος 1.97 και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Φίλιππο Βέροιας. Την περσινή χρονιά είχε δοκιμάσει την τύχη του και στο εξωτερικό καθώς αγωνίστηκε στη Δανέζικη Nordenskov UIF Volley.

Ο 24χρονος πασαδόρος πριν πάρει μεταγραφή για τη Δανία αγωνιζόταν στον Φοίνικα Σύρου την διετία 2018-20 ενώ προηγουμένως είχε κάνει ντεμπούτο στη Volley League με τη φανέλα του Ηρακλή Χαλκίδας. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ με την ΑΓΕ Χαλκίδας (μετέπειτα ΟΠΕ Χαλκίδας), έχει αγωνιστεί και σε ομάδες της Αγγλίας (LeAF Elite Athlete Academy, Team Northumbria, IBB Polonia). Είναι γιος του παλιού άσου Χρήστου Αδάμ που έχει αγωνιστεί και στην ΑΕΚ. Επιπλέον είναι διεθνής με τις ομάδες παίδων, εφήβων και ελπίδων ενώ έχει κληθεί για προετοιμασία και στην εθνική ανδρών.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X