Πρώτη ήττα (1-0) για την ΑΕΚ Β' στην Καλλιθέα με πολλά παράπονα για διαιτησία!

Πρώτη ήττα (1-0) για την ΑΕΚ Β' στην Καλλιθέα με πολλά παράπονα για διαιτησία!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' γνώρισε την πρώτη της ήττα στην Super League 2 καθώς έχασε 1-0 από την Καλλιθέα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της ήττα στην Super League 2 γνώρισε η ΑΕΚ Β’, η οποία ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Καλλιθέα ενώ είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία του Ρηγόπουλου.

Η ΑΕΚ Β’ ξεκίνησε την αναμέτρηση με σύστημα 3-4-3 για πρώτη φορά φέτος και κατάφερε να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Χατζηεμμανουήλ.

Η πρώτη φάση ήταν για την Ενωση στο 34ο λεπτό όταν το δυνατό σουτ του Γιούση απέκρουσε με δυσκολία ο Βοσνιάδης. Δευτερόλεπτα αργότερα η Καλλιθέα έφυγε στην αντεπίθεση, ο Μουνιέ σέντραρε, ο Νάτσης έκανε το γυριστό με την μπάλα να βρίσκει στο αριστερό δοκάρι του Χατζηεμμανουήλ.


Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με νέο δοκάρι για τους γηπεδούχους, με κεφαλιά του Κύργια στο 47ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο η ΑΕΚ άλλαξε το σύστημά της σε 4-2-3-1 και άρχισε να γίνεται επικίνδυνη, χάνοντας τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά του Μουστακόπουλου σε κενή εστία να περνάει άουτ στο 58ο λεπτό.


Εν τέλει, στο 79ο λεπτό και μετά από λάθος του Ρουκουνάκη στο κέντρο, η μπάλα βρέθηκε στον Κωστίκα, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Χατζηεμμανουήλ για το 1-0 της Καλλιθέας, σκορ που έμεινε μέχρι την λήξη.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν πολλά παράπονα από τον διαιτητή Ρηγόπουλο, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια του ματς έδινε ανάποδα σφυρίγματα ενώ η ΑΕΚ διαμαρτύρεται και για πέναλτι στον Κοσίδη, το οποίο ο Ρηγόπουλος έδωσε επιθετικό φάουλ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X