Κύπελλο Ελλάδας: Kληρώνει στις 14:00 και... έρχεται ντέρμπι

Ποιος ήταν ο κορυφαίος αθλητής/αθλήτρια της ΑΕΚ το 2021;
Photo Credits: INTIME

Σοβαρό ενδεχόμενο να υπάρξει ντέρμπι στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός γραφείων ΕΠΟ, σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας, σε συνθήκες πλήρους διαφάνειας και δια χειρός Κώστα Κατσουράνη, θα διεξαχθεί το μεσημέρι (14.00), η κλήρωση για τους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον γηπεδούχο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η κλήρωση που θα καλυφθεί σε Live Streaming και θα μεταδοθεί από την ιστοσελίδα και το κανάλι της ΕΠΟ στο Youtube, καθώς και από τους επίσημους λογαριασμούς του Κυπέλλου Ελλάδας σε Facebook και Instagram.

Στα προημιτελικά έχουν προκριθεί επτά ομάδες της Super League και μια της Super League 2.

Αναλυτικά είναι οι: ΑΕΚ, Άρης, Λαμία, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ και η Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ταυτόχρονη παρουσία των Big-4 και του Άρη, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν περιορισμοί, είναι πολύ πάρα πιθανό να βγάλει από την κληρωτίδα ντέρμπι, τουλάχιστον από την προημιτελική φάση.

Τέλος, να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το καλεντάρι, οι πρώτοι προημιτελικοί θα γίνουν στις 18-19-20/01 και οι ρεβάνς στις 25-26-27/01/2022.

Η ημιτελική φάση θα διεξαχθεί από 8-10/2 και από 1-3/3 ενώ ο τελικός έχει οριστεί για το Σάββατο 21 Μάϊου, στο Ολυμπιακό Στάδιο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X