Νέα μέτρα: Κλείσιμο της εστίασης ακόμη και στις 22:00

Οι κλειστοί χώροι της εστίασης μόνο με εμβολιασμένους και 300 ευρώ πρόστιμο σε ανεμβολίαστους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, το πρωί, στις 9:30 π.μ. για τα υγειονομικά και την πανδημία του κορωνοϊού.

Μετά το ρεκόρ των 21.657 νέων κρουσμάτων που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Τρίτης στο επίκεντρο έχουν βρεθεί τα νέα μέτρα. Ήδη, τη Δευτέρα ανακοινώθηκαν περιορισμοί που θα ισχύσουν από τις 3 Ιανουαρίου.

Ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης αλλά και της μεταδικότητας της παραλλαγής Όμικρον, τα μέτρα θα έχουν άμεση ισχύ. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι ειδικοί να εισηγηθούν περαιτέρω περιορισμούς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, οι επιστήμονες αλλά και η κυβέρνηση «τρέχουν» προκειμένου να προλάβουν το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Κάπως έτσι όπως αναφέρθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ δεν αποκλείεται η εστίαση, από την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου να κλείνει από τις 10 βράδυ.

Μην ξεχνάμε ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς λόγω της αλλαγής του χρόνου οι βραδινή έξοδοι ξεκινούν μετά τα Μεσάνυχτα. Το ρεπορτάζ του Mega ανέφερε ότι οι εισηγήσεις που θα δώσει η επιτροπή των ειδικών, θα πάρουν το πράσινο φως από την κυβέρνηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X