ΑΕΚ: Σε συζητήσεις με τη Super League για τα γήπεδα -Πολύ δύσκολη απόφαση

ΑΕΚ: Σε συζητήσεις με τη Super League για τα γήπεδα -Πολύ δύσκολη απόφαση
Photo Credits: INTIME

Ξεκίνησαν οι συζητήσεις με τη Λίγκα για τον κόσμο που θα μπαίνει στα γήπεδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκίνησαν οι διεργασίες για να λυθεί ο γόρδιος δεσμός των γηπέδων!

O υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, ανακοίνωσε νωρίτερα τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό και την μετάλλαξη Ομικρον. Οπως είπε πλέον τα γήπεδα θα έχουν πληρότητα 10%, ενώ θα λειτουργούν με πλαφόν του 1.000 φιλάθλους. Παράλληλα ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι εάν δεν τηρηθούν τα μέτρα τότε τα γήπεδα θα κλείσουν τελείως.

Η ΑΕΚ έχει έχουμε ήδη ξεκινήσει διεργασίες μέσω της Λίγκας για τρόπους αντιμετώπισης της κατάστασης που δημιουργήθηκε πλέον. Από πλευράς της Ενωσης πρόκειται για ένα τεράστιο πρόβλημα λόγω των 16.000 διαρκείας που έχουν διατεθεί.

Υπάρχει ήδη συζήτηση για τα κριτήρια που μπορούν να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν. Το πιο πιθανό ωστόσο είναι να υπάρξει κοινή γραμμή μέσω τη Super League. Οπως επισημαίνουν κύκλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, η συγκεκριμένη απόφαση είναι πολύ πιο δύσκολα εφαρμόσιμη ακόμα και από το αν υπήρχε απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X