Η ΑΕΚ δίνει ευκαιρίες και «σφραγίζει» την πρόκριση σήμερα με την Κηφισιά (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Πού θα δούμε σήμερα το Κηφισιά - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κλείνει το 2021 με ένα παιχνίδι κόντρα στη Κηφισιά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να κλείσει το έτος με νίκη θέλει η ΑΕΚ.

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος τη Κηφισιά στo «Μιχ. Κρητικόπουλος» (19:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 1 HD). H πρόκριση έχει κριθεί εν πολλοίς από το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, όπου η «Ένωση» επικράτησε 4-0 (52′ Ανσαριφάρντ, 57′ Σβάρνας, 70′ Τάνκοβιτς, 74′ Χατζισαφί).

Ωστόσο, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα, ο Δικέφαλος θέλει έστω να κλείσει το έτος με ένα επιτυχές αποτέλεσμα, ακόμα κι αν αυτό είναι απέναντι σε μια ομάδα πολύ κατώτερου επιπέδου. Η ΑΕΚ θα έχει εκ νέου την ευκαιρία, όπως και στο πρώτο ματς, να δοκιμάσει παίκτες με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Αργύρης Γιαννίκης για την 11άδα του σήμερα σκέφτεται να κάνει αρκετές αλλαγές.

Ο Τσιντώτας θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ο Ρότα θα πάρει θέση δεξιά στην άμυνα, ο Μοχαμάντι στα αριστερά, ενώ αλλαγές θα υπάρξουν και στο κέντρο της άμυνας. Εκεί ο θα είναι δίδυμο ο Στράτος Σβάρνας με τον Σίμο Μήτογλου.

Στο άξονα θα είναι ο Λε Ταλέκ με τον Σάκχοφ ή τον Σιμάνσκι, ενώ στην επίθεση ο Λιβάι Γκαρσία θα είναι δεξιά, ο Τάνκοβιτς στα αριστερά και ο Γέβτιτς θα επανέλθει πίσω από τον Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Το πλάνο της Κηφισιάς

Ο Νίκος Κούστας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Παπασάββα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Ποζατζίδης, Τζέλι και Ρέντζης.

Πιθανή ενδεκάδα Κηφισιάς: Μιχελής, Αρτυματάς, Παυλάκης, Σμπώκος, Σωτηράκος, Πρίτσας, Οικονομίδης, Ντοριβάλ, Γιαννιτσάνης, Καλέργης, Τετέι.

Η αποστολή της Κηφισιάς: Θανάσης Μιχελής, Ανδρέας Κολοβούρης, Θοδωρής Αντωνόπουλος, Μανάρι Εσλέρ, Παναγιώτης Αρτυματάς, Γιάννης Σωτηράκος, Ανδρέας Μκρτσιάν, Μάκης Παυλάκης, Μιχάλης Τόλιος, Μανώλης Σμπώκος, Βαγγέλης Παπαγγελής, Βαγγέλης Γκότοβος, Γιάννης Πριόνας, Πάνος Πρίτσας, Ντοριβάλ, Βασίλης Αγγελόπουλος, Γιάννης Οικονομίδης, Στέλιος Κρητικός, Ανδρέας Τεττέι, Νίκος Γιαννιτσάνης, Θανάσης Καραγκούνης, Φελίπε Σόουζα Φερέιρα, Μανώλης Καλλέργης.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X