Η ΑΕΚ πρέπει να... θυμηθεί την πραγματική της δυναμική και να είναι ξεκάθαρο το τι σημαίνει επιτυχία και τι αποτυχία

Στην πιο κρίσιμη καμπή... Ένωση
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, βάζει τα πράγματα στη θέση τους... 

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έρχονται Χριστούγεννα και σίγουρα δεν είναι – ούτε και φέτος – όπως θα τα θέλαμε στην ΑΕΚ.

Ο κορωνοϊός ακόμα θερίζει, έρχονται πάλι νέα μέτρα που θα μας δυσκολέψουν, μα το χειρότερο είναι ότι πολλοί συνάνθρωποί μας, δοκιμάζονται στα νοσοκομεία.

Δεν είμαι γιατρός για να δίνω συμβουλές, απλά έχω πολλά παραδείγματα από το περιβάλλον μου, που με οδηγούν στο να προτρέπω, εντελώς φιλικά και από ενδιαφέρον, όσους δεν το έχουν κάνει, να εμβολιαστούν.

Κακά τα ψέματα, λοιπόν, από ψυχολογία, με όλα όσα βιώνουμε, δεν μπορούμε να πούμε ότι… σκίζουμε κιόλας! Και η αγαπημένη μας ομάδα, δεν έχει βοηθήσει και ιδιαίτερα μέσα στην πανδημία, να ξεχνιόμαστε λίγο και να χαμογελάσει το χειλάκι μας.

Και δεν είναι και η μοναδική σεζόν ώστε να το θεωρήσουμε και… εξαίρεση. Όλοι μας το νιώθουμε, αλλά και όλοι μας, μιλάμε καθημερινά με πολλούς «Ενωσίτες».

Και μας ενοχλεί πολύ που για τέταρτη σερί σεζόν, η ΑΕΚ μένει εκτός πρωταθλήματος από Δεκέμβρη μήνα. Δεν λέω ότι η ομάδα είναι στα περσινά χάλια, δεν λέω ότι δεν υπάρχει προοπτική, αλλά δεν γίνεται να κάνουμε και σαν να μην συμβαίνει τίποτα.


Μην συμβιβαστούμε με την μετριότητα

Βασικά, θα έλεγα ότι είναι κακό για την ΑΕΚ, αν κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Θα έλεγα επίσης ότι δεν συνάδει με την ΑΕΚ αν έχουμε φτάσει στο σημείο να χειροκροτάμε απλά την προσπάθεια, ύστερα από σωρεία αρνητικών αποτελεσμάτων.

Θα είναι κακό και προβληματικό και σίγουρα δεν θα είναι DNA… ΑΕΚ, αν συνηθίσουμε και συμβιβαστούμε με τη μετριότητα. Η ομάδα έμεινε εκτός Ευρώπης από μέσα Ιουλίου και εκτός πρωταθλήματος όπως φαίνεται, από τέλη Δεκεμβρίου.

Αυτό καθιστά ήδη αποτυχημένη τη φετινή σεζόν, αφού ως μόνος στόχος έχει μείνει το Κύπελλο.

Πού για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικός, ειδικά μετά τους τόσους χαμένους τελικούς, αλλά για να ξέρουμε τι λέμε, ακόμα κι αν κατακτηθεί στο τέλος, δεν γίνεται να βολεύεται η ΑΕΚ με ένα Κύπελλο και να θεωρεί πετυχημένη τη χρονιά.


Κάπου δηλαδή πρέπει να θυμηθούμε ξανά το DNA της ΑΕΚ, ειδικά τώρα που επιστρέφει στο σπίτι της. Που είναι και η βασική αιτία δηλαδή, το γεγονός ότι έμεινε δύο δεκαετίες μακριά από τη Νέα Φιλαδέλφεια, που απώλεσε σε μεγάλο βαθμό, την κανονικότητά της.

Γιατί δεν είναι κανονικότητα για την ΑΕΚ, να χάνει εντός έδρας από τον ΟΦΗ, να μένει στο -11 από την κορυφή και να μην τρέχει τίποτα. Πρέπει – επαναλαμβάνω – να θυμηθεί η ΑΕΚ, ειδικά τώρα που επιστρέφει στα πάτρια εδάφη, την πραγματική της δυναμική, να θυμηθεί παράλληλα και τους αυτονόητους στόχους που πρέπει να έχει. Να καταστεί ξεκάθαρο το τι σημαίνει επιτυχία και τι αποτυχία.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X