Ο Γιαννίκης στην κρίση σας – Ψηφίστε για την παραμονή του στην ΑΕΚ ως το 2024

Ο Γιαννίκης στην κρίση σας – Ψηφίστε για την παραμονή του στην ΑΕΚ ως το 2024
Photo Credits: INTIME

Η «Ενωσίτικη κάλπη» ανοίγει για να δώσετε τη δική σας εκτίμηση για την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιαννίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μία μόλις ημέρα μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον ΟΦΗ, προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας με τον Αργύρη Γιαννίκη.

Το συμβόλαιο με τον Ελληνα τεχνικό, είχε αρχικά διάρκεια ως το καλοκαίρι με δικαίωμα στην Ενωση για επέκταση για δύο ακόμα χρόνια, αλλά ο Μελισσανίδης αποφάσισε να ενεργοποιήσει αυτήν την οψιόν άμεσα.

Κίνηση που αναμφίβολα αποτελεί ηχηρό μήνυμα εντός και εκτός ΑΕΚ. Κυρίως εντός, καθώς διατρανώνει την πίστη στον προπονητή και τη δουλειά του, τον περιβάλλει με απόλυτη εμπιστοσύνη για να συνεχίσει τη δουλειά του και ετοιμάζεται να τον «προικίσει» με μεταγραφική ενίσχυση για να είναι η Ενωση ακόμα πιο ανταγωνιστική άμεσα. Κόβει άμεσα κάθε αμφισβήτηση, του δίνει απόλυτη ελευθερία για να δείξει όσα μπορεί να κάνει.

Ο Γιαννίκης είχε κερδίσει τη θετική διάθεση μεγάλου μέρους του κόσμου της ΑΕΚ από την πρώτη μέρα που ανέλαβε το τιμόνι της. Τώρα, απόλυτα αναβαπτισμένος, έχει ακόμα μεγαλύτερο χρόνο και δυνατότητα για να δείξει όσα μπορεί να κάνει. Εσείς, μπορείτε μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης» να δώσετε τη δική σας εκτίμηση για την επέκταση της συνεργασίας με τον Γιαννίκη ως το 2024.

Γιαννίκης: Το «reunion» και τα... παιδιά του στον ΠΑΣ Γιάννινα

Πως κρίνετε την επέκταση της συνεργασίας με τον Αργύρη Γιαννίκη από την ΑΕΚ;

Επιβεβλημένη, μπορεί να αφήσει έργο στην ΑΕΚ
Σωστή κίνηση, πρέπει να υπάρξει εμπιστοσύνη σε έναν προπονητή
Το γήπεδο είναι ο μόνος κριτής για τους πάντες
Θα μπορούσε να γίνει το καλοκαίρι, εάν πείσει μέχρι τότε

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X