Φιορεντίνα: Προ των πυλών ο Ικονέ

Φιορεντίνα: Προ των πυλών ο Ικονέ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία σημαντική προσθήκη είναι έτοιμη να προχωρήσει η Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην Τοσκάνη αναμένεται αύριο (23/120 ο επιθετικός της Λιλ Τζόναθαν Ικονέ για να περάσει ιατρικά και να ξεκινήσει τις προπονήσεις με τη νέα του ομάδα από τις 29 Δεκεμβρίου.

Βάσει των ρεπορτάζ, η συμφωνία έχει γίνει για 15 εκατομμύρια ευρώ συν έως και 8 εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους και μείωση 10% οποιουδήποτε μελλοντικού τέλους μεταγραφής. Ο 23χρονος Ικονέ θα βρίσκεται στη Φλωρεντία την προσεχή Πέμπτη (23/12) για το πρώτο μέρος των ιατρικών του εξετάσεων. Στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Γαλλία για τις διακοπές των Χριστουγέννων, πριν επιστρέψει στην Ιταλία για να ξεκινήσει τις προπονήσεις με τους νέους συμπαίκτες του.

Η Serie A διακόπτεται για τις γιορτές από αύριο (23/12), με το επόμενο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για τις 6 Ιανουαρίου. Ο Ικόνε αφήνει την Βρετάνη και Λιλ μετά από 3.5 σεζόν πανηγυρίζοντας το πρωτάθλημα της περσινής περιόδου υπό τις οδηγίες του Γκαλτιέ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X