ΑΕΚ: To πρότζεκτ Γιαννίκης και η «OPAP Arena»

ΑΕΚ: To πρότζεκτ Γιαννίκης και η «OPAP Arena»
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου απαντά σε όλα τα ερωτήματα που γέννησε η ξαφνική ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας ΑΕΚ - Αργύρη Γιαννίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα από τον ΟΦΗ μέσα στο ΟΑΚΑ, έκλεισε σχεδόν τελεσίδικα τις όποιες ελπίδες είχε η ΑΕΚ να διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Η εικόνα της ομάδας μάλιστα, έθεσε σε έντονη αμφιβολία, ακόμα και το κατά πόσον μπορεί να είναι ανταγωνιστική στην πορεία της σεζόν και να μην επιτρέψει στον πρωτοπόρο να ξεφύγει με χαώδη διαφορά. Υπήρξε έντονος προβληματισμός για την εμφάνιση της Ενωσης, το σχεδιασμό του ματς και τις παρεμβάσεις του Γιαννίκη, που εκφράστηκαν και με αποδοκιμασίες στο φινάλε.

Μια μέρα μετά, η ΑΕΚ θέλησε να «απαντήσει» σε κάθε αμφισβήτηση της προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη υπό τον Αργύρη Γιαννίκη, ανακοινώνοντας την επέκταση της συνεργασίας με τον Ελληνα τεχνικό ως το καλοκαίρι του 2024.

Διαβάστε περισσότερα για το πρότζεκτ Γιαννίκης

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X