ΑΕΚ: Αδιάφορη ήττα (3-1 σετ) από τον Πανερυθραϊκό για την ανδρική ομάδα βόλεϊ

ΑΕΚ: Αδιάφορη ήττα (3-1 σετ) από τον Πανερυθραϊκό για την ανδρική ομάδα βόλεϊ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχασε με 3-1 σετ από τον Πανερυθραϊκό σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ από τον Πανερυθραϊκό στη Νέα Ερυθραία στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της Α’ φάσης του πρωταθλήματος της Preleague.

Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα του Άκη Χατζηαντωνίου που είχε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης με αποτέλεσμα να παρουσιαστεί πιο χαλαρή. Η νεανική ομάδα της ΑΕΚ θα έχει πλέον λίγες ημέρες να ξεκουραστεί και  να επιστρέψει έτοιμη για την β΄φάση όπου θα παλέψει για την άνοδο στην Volleyleague. Αξίζει να σημειωθεί πως από την 14μελη αποστολή της ομάδας μόλις οι έξι παίκτες είναι ενήλικοι, με την ΑΕΚ να έχει έναν από τους χαμηλότερους μέσους όρους ηλικίας.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η «Ένωση» μπήκε πιο χαλαρά στο πρώτο σετ με τον Πανερυθραϊκό να δείχνει καλύτερη εικόνα μέσα στο γήπεδο. Οι γηπεδούχοι με πολύ καλό μπλοκ και πίεση από το σερβίς προηγήθηκαν από νωρίς και πήραν τη νίκη με 25-17. Σε ντέρμπι εξελίχτηκε το δεύτερο σετ με την ΑΕΚ να επιστρέφει δυναμικά στο παιχνίδι, προηγήθηκε σε 24-23 αλλά στην παράταση έχασε με 27-25 στο πιο καθοριστικό σετ. Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω, με πολύ καλή εμφάνιση πήρε το τρίτο σετ με 25-23 και μείωσε σε 2-1. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε και το τέταρτο με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με το ίδιο σκορ και 3-1 αντίστοιχα.

Τα σετ: 3-1 (25-17, 27-25, 23-25, 25-23)

ΑΣ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Χατζηπέρρος): Κρέτσης, Μήττας, Τασάκος, Τσικάτος, Κολτσιάκης, Μαμαλης / Πλεμμένος (λ), Φώλιας (λ), Ζαρωτιάδης, Κωστόπουλος, Στόγιας.

ΑΕΚ (Άκης Χατζηαντωνίου): Θεοδόσης, Πετσιάς, Ράμος, Παύλου, Πιέπερ, Καπίρης / Αχιλλεόπουλος (λ), Τσαρούχας, Καβαρινός.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X