Γουίλιαν: «Ήθελα να φύγω τους τρεις πρώτους μήνες»

Αρσεναλ: Με Γουίλιαν αντί Πέπε κόντρα στον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από το περασμένο καλοκαίρι ο Γουίλιαν επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Κορίνθιανς, μετά από μια μόλις σεζόν στην Άρσεναλ.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός επιθυμούσε να αποχωρήσει από την ομάδα του Λονδίνου, με αποτέλεσμα να παραιτείται των αποδοχών του για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Γουίλιαν μίλησε για την αποχώρησή του, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, πως, μετά τους τρεις πρώτους μήνες, δεν άντεχε να βρίσκεται άλλο στην Άρσεναλ.

Σε συζήτηση που είχε με τον Ρίο Φέρντιναντ, στο κανάλι του παλαίμαχου άσου στο YouTube, ο Γουίλιαν τόνισε:

«Δεν ήμουν χαρούμενος, γι’ αυτό δεν έπαιζα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά δεν ήμουν χαρούμενος. Όταν έφτασα εκεί ήμουν καλά, από την αρχή είχα κίνητρο, ήθελα να τα πάω καλά, νέος σύλλογος, νέοι φίλοι, νέοι στόχοι.

Μετά από τρεις μήνες, είπα στον ατζέντη μου ‘Σε παρακαλώ, θέλω να φύγω’. Δεν θέλω να μιλήσω άσχημα για τον σύλλογο γιατί είναι μεγάλος σύλλογος, έχει μεγάλη ιστορία στο ποδόσφαιρο, μεγάλοι παίκτες έπαιξαν εκεί πριν γίνει μεγάλη ομάδα. Αλλά δεν λειτούργησε, ήταν φυσικά η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X