Με 10 βαθμούς ξεκινάει η ΑΕΚ την Β' φάση - Τι ισχύει για την Β και Γ' φάση του πρωταθλήματος χάντμπολ

Εικόνες από το ΑΕΚ - Καντέτεν
Photo Credits: INTIME

Πως διαμορφώνεται η βαθμολογία της β' φάσης για τις θέσεις 1-8

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη Νίκαιας ολοκληρώθηκε και η Α’ φάση του πρωταθλήματος χάντμπολ με την «Ένωση» να ξεκινάει την δεύτερη θέση με 10 βαθμούς.

Στην επόμενη φάση προκρίθηκαν οι 4 πρώτες ομάδες των δύο ομίλων όπου δημιουργείται ένας ενιαίος όμιλος για τις θέσεις 1-8 μεταφέροντας μόνο τους βαθμούς με τις ομάδες που αντιμετώπισαν στην πρώτη φάση και προκρίθηκαν στην β’ φάση.

Σε αυτό τον όμιλο η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει μόνο τις ομάδες του ομίλου που δεν αντιμετώπισε στην πρώτη φάση και πιο συγκεκριμένα τους ΠΑΟΚ, Δράμα, Αερωπό και Πυλαία με σύστημα ένας προς όλους σε δύο γύρους. Να τονίσουμε πως από τον Α’ όμιλο προκρίθηκαν ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Διομήδης και Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας. Η πρόκριση της ομάδας του Ιωνικού μάλιστα επηρέασε τον Ολυμπιακό ο οποίος θα ξεκινήσει με δύο βαθμούς λιγότερους καθώς οι Φιλαδελφειώτες είχαν νικήσει στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Μετά και το τέλος της β’ φάσης οι ομάδες που κατέκτησαν τις θέσεις 3-8 ολοκληρώνουν το πρωτάθλημα στην αντίστοιχη θέση. Οι δύο πρώτες θα προκριθούν στα πλέι οφ όπου θα διεκδικήσουν τον τίτλο στις τρεις νίκες με την ομάδα που κατέκτησε την πρώτη θέση να έχει το πλεονέκτημα έδρας. Σε όλους τους αγώνες της Γ’ φάσης δεν υπάρχει ισοπαλία. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθεί 10λεπτη παράταση και κατόπιν η διαδικασία των πέναλτι μέχρι την ανάδειξη νικητή.

Οι τελικές βαθμολογίες της Α’ φάσης:

1ος όμιλος

ΑΕΚ 22
Ολυμπιακός 16
Διομήδης Άργους  13
Ιωνικός 12
—————–

ΑΣΕ Δούκα 11
Άρης Νίκαιας 6
Σαλαμίνα HC 0
2ος όμιλος

ΠΑΟΚ 24
Αερωπός Έδεσσας 18
Δράμα ’86 16
ΑΕΣΧ Πυλαίας 11
——————–

Ζαφειράκης Νάουσας 6
Φίλιππος Βέροιας 5
Φαίακας Κέρκυρας 4

Η βαθμολογία της Β’ φάσης

1.ΠΑΟΚ 12

2.ΑΕΚ 10

3.ΟΣΦΠ 8

4. ΑΕΡΩΠΟΣ 7

5. ΔΡΑΜΑ 5

6. ΙΩΝΙΚΟΣ 4

7. ΔΙΟΜΗΔΗΣ 2

8. ΠΥΛΑΙΑ 0

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X