Να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις - Η ΑΕΚ σήμερα (12:30 LIVE, σχολιασμός enwsi.gr) κόντρα στον Διομήδη στο Άργος

ΑΕΚ: Σάββατο με Ιωνικό στο «Γ. Κασιμάτης»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει σήμερα μόνο τη νίκη στο Άργος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια επικίνδυνη εκτός έδρας αποστολή έχει σήμερα η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία ταξιδεύει στο Άργος όπου θα αντιμετωπίσει τον Διομήδη στις 12:30 για την 13η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Handball Premier.

Η «Ένωση» είναι «πληγωμένη» από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στο +4 από τους «ερυθρόλευκους»  ενώ στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια θέλει μόνο νίκες. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3.

Όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες θα ταξιδέψουν στο Άργος ενώ στο πλευρό τους θα είναι και ο Χρήστος Κεδερης που βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας.

O Γιουράι Μπριάτκα δήλωσε στο aek.gr: «Αγωνιζόμαστε κόντρα στον Διομήδη Άργους και θα πρέπει να κατακτήσουμε τη νίκη οπωσδήποτε. Γνωρίζω και εγώ ότι η έδρα του Άργους είναι μία δύσκολη και δυνατή έδρα, όμως θα τα δώσουμε όλα για να φύγουμε με τους δύο πόντους της νίκης».

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X