Η σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ με τον μικρό Γιώργο στο ματς με τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Η σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ με τον μικρό Γιώργο στο ματς με τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μια πολύ όμορφη κίνηση από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προέβη σε μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, που λόγω της έντασης που επικράτησε, κακώς επισκιάστηκε.

Ο λόγος για την παρουσία στο γήπεδο του μικρού Γιώργου, που είναι γιος του προέδρου του ΓΑΣ Καματερού, Λεωνίδα Ιωάννου, ο οποίος ως φίλαθλος υποστηρίζει τον Ολυμπιακό, αλλά έχει όμως μεγάλο σεβασμό στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, κι η Ενωση αγαπά διαχρονικά τον γιο του. Σε ένα παιχνίδι με τον Διομήδη Άργους, τον Νοέμβριο του 2019, η ΑΕΚ είχε βγάλει «κουμπαρά αγάπης για τον μικρό Γιωργάκη» και είχε συνεισφέρει για να χειρουργηθεί στην Αυστρία σε εξειδικευμένη κλινική ώστε να του αφαιρεθεί ο όγκος που είχε στην υπόφυση και το οπτικό χίασμα.

Στο ματς της Τετάρτης κατόπιν της ιδέας που είχε ο μπαμπάς του (και φυσικά η ΑΕΚ την έκανε αμέσως αποδεκτή), ο μικρός Γιώργος μπήκε στο γήπεδο μαζί με τους δύο αρχηγούς των ομάδων, Νικολαΐδη από ΑΕΚ και Κανδήλα από Ολυμπιακό. Και φόραγε φανέλα της ΑΕΚ ως ένδειξη της μεγάλης εκτίμησης που τρέφει, η οικογένειά του στο τμήμα χάντμπολ του συλλόγου, στη διοίκηση, σε όλο το τιμ και φυσικά στον κόσμο της ομάδας, για την προσφορά και τη στήριξή που του παρείχε.

Δείτε εικόνες:

Η σπουδαία κίνηση της ΑΕΚ με τον μικρό Γιώργο στο ματς με τον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X