Τα τερατώδη ψέματα του Ολυμπιακού και η ζήλια τους για την ΑΕΚ

Τα τερατώδη ψέματα του Ολυμπιακού και η ζήλια τους για την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Μια τραγωδία ο Ολυμπιακός, προσπαθεί απελπισμένα να δυναμιτίσει το κλίμα στα ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τερατώδη ψέματα διαρρέονται από την πλευρά του Ολυμπιακού μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ χθες το βράδυ στο ΟΑΚΑ!

Οι Πειραιώτες είναι βέβαια λογικό να βγάζουν ζήλια αφού τόσο μαζική και παθιασμένη παρουσία, όπως είναι αυτή που έχει ο κόσμος της ΑΕΚ στο τμήμα χάντμπολ, δεν έχουν δει ούτε στον… ύπνο τους. Ως συνήθως οι «ερυθρόλευκοι» πήγαν στο «Κασιμάτης» για να προκαλέσουν με κάθε τρόπο και με το ζόρι να «πιαστούν» από κάπου για να ρίξουν μπουρλότο, αλλά δεν τους… έκατσε. Ο κόσμος ήταν άψογος και διατήρησε την ψυχραιμία του ακόμα και σε στιγμές μεγάλης έντασης που προκάλεσαν, όπως στο τέλος με το πέναλτι που δεν καταλογίστηκε υπέρ της ΑΕΚ.

Η υποδειγματική παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ και οι αδιάκοπες προκλήσεις

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, έκανε τη χάρη και στους ανθρώπους εκτός πάγκου Ολυμπιακού αφήνοντάς τους να καθίσουν όπου ήθελαν. Στο πρώτο ημίχρονο και με την ΑΕΚ πίσω στο σκορ με πέντε γκολ, δεν έγινε το παραμικρό γιατί πολύ απλά, προηγούνταν και δεν προκαλούσαν. Στο δεύτερο ημίχρονο, πάνω στην αντεπίθεση της ΑΕΚ, προκάλεσαν διακοπή χωρίς να γίνει το παραμικρό, σπάζοντας το ρυθμό της ΑΕΚ εκείνη τη στιγμή. Οι άνθρωποι εκτός πάγκου Ολυμπιακού πήγαιναν προς το μέρος των οπαδών της Ενωσης, προκαλούσαν και ζητούσαν και τα… ρέστα. Φυσικά, επίτηδες δεν ήθελαν να καθίσουν από την πλευρά που δεν υπήρχε κόσμος για να συντηρήσουν την ένταση.


Ο κόσμος έδειξε τρομερή αυτοσυγκράτηση και δεν άφησε να γίνει το παραμικρό. Στο τέλος, οι Πειραιώτες πάλι προκαλούσαν επειδή ο Δημήτρης Δημητρούλιας διαμαρτυρήθηκε για την τελευταία φάση του πέναλτι και ζήτησε από τις δύο διαιτητές να δουν στο VAR αν υπάρχει παράβαση. Έφτασαν μάλιστα στο σημείο να σπρώξουν τον κόουτς Δημητρούλια! Ακόμα και τότε, παρά την ένταση, δεν μπήκε ούτε ένας οπαδός της ΑΕΚ στο γήπεδο και δεν τους πείραξε κανείς.

Πόση ζήλια ακόμα από τον Ολυμπιακό;

Εν κατακλείδι είναι ξεκάθαρο από όλα τα ματς με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Κασιμάτης» ότι πολύ απλά ζηλεύουν τη μαζική παρουσία και τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ΑΕΚ. Για αυτό «τρώγονται» συνεχώς και ψάχνουν κάτι να… πιαστούν, όχι μόνο τη μέρα του αγώνα , αλλά και τις προηγούμενες. Δεν μπορούν όμως γιατί η ΑΕΚ φροντίζει να λειτουργούν όλα υποδειγματικά και με τους ελέγχους και με τα πρωτόκολλα ασφαλείας και με τη δική τους ασφάλεια.

Τους πειράζει επίσης, όπως πολλάκις έχει διαπιστωθεί, ακόμα και η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στη Χαλκίδα για τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Άλλωστε όπως έχουν πει και νυν παίκτες τους, όταν έπαιζαν στην ΑΕΚ, πάντα ζήλευαν την ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος της ΑΕΚ και ήθελαν να τη ζήσουν.

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X