Αδερφός Μαραντόνα: «Ο Ντιέγκο ήταν καλύτερος από τον Μέσι, δεν είχε την τύχη του»

Αδερφός Μαραντόνα: «Ο Ντιέγκο ήταν καλύτερος από τον Μέσι, δεν είχε την τύχη του»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Ντιέγκο Μαραντόνα μίλησε ο αδερφός του Λάλο, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στην «Mundo Deportivo»τόνισε ό,τι στάθηκε πιο άτυχος σε σχέση με τον Λιονέλ Μέσι.

Με την Μπαρτσελόνα στο «Mrsool Park» του Ριάντ αναμετρήθηκε η Μπόκα Τζούνιορς στο Μαραντόνα Καπ, προς τιμήν του «Ντιεγκίτο», ο οποίος φόρεσε την φανέλα και των δύο ομάδων.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην «Mundo Deportivo» ο αδερφός του θρύλου της Αργεντινής Λάλο Μαραντόνα σχολίασε την διαφορά ανάμεσα στον Ντιέγκο και τον Λιονέλ Μέσι. Ο ίδιος υποστήριξε πως ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν στάθηκε πιο τυχερός στη καριέρα του.

Παράλληλα, ο ίδιος μεταξύ άλλων υποστήριξε πως ο Τσάβι μπορεί να επαναφέρει την Μπαρτσελόνα τόσο στις επιτυχίες, όσο και στο επίπεδο που βρισκόταν πριν. «Στηρίζω πολύ την Μπαρτσελόνα και χρειάζονται έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα βοηθήσει τον Τσάβι να διαμορφώσει ό,τι έχει στο γήπεδο.

Ο Ντιέγκο ήταν ένας ποδοσφαιριστής με πολλή επιθυμία να δείχνει πράγματα μέρα με τη μέρα, να βελτιώνεται, να παίζει πάντα καλό ποδόσφαιρο, να είναι πάντα ηγέτης στο γήπεδο. Αυτό τον χαρακτήριζε, να παλεύει για τους συμπαίκτες του, για τα χρήματά τους και να βοηθάει κάθε άνθρωπο που το χρειαζόταν.Για μένα ο Ντιέγκο είναι ο καλύτερος, όπως και ο Λίο. Είναι διαφορετικές εποχές, ο Λίο έχει όλα τα ρεκόρ γιατί αγωνίστηκε με μια πολύ καλή ομάδα, η οποία τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ, ενώ ο αδερφός μου δεν ήταν τόσο τυχερός.

Είναι δύο διαφορετικά πράγματα, ο αδερφός μου είχε διαφορετικό πνεύμα, ήταν πιο θαρραλέος, ώθησε την ομάδα, επηρέασε με την προσωπικότητά του και σε αυτό διαφέρει από τον Λίο. Αλλά για μένα, ο Λίο, είναι σήμερα ο καλύτερος στον κόσμο. Μου αρέσει να τον βλέπω και όπου κι αν πάει, όλοι οι Αργεντινοί θα είναι μαζί του»ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X