Επιστροφή στις νίκες για την ΑΕΚ σήμερα στη Νίκαια με τον Ιωνικό (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το κανάλι του Ιωνικός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Σημαντικό παιχνίδι για την ΑΕΚ σήμερα στη Νίκαια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στα τρίποντα αναζητά σήμερα η ΑΕΚ.

H Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, Cosmote Sport 1) τον Ιωνικό στη Νίκαια για την 14η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί σήμερα στο γήπεδο της Νεάπολης κόντρα στον Ιωνικό ύστερα από 14 ολόκληρα χρόνια. Η ΑΕΚ προέρχεται από την ισοπαλία 0-0 στον βούρκο της Τρίπολης σε ένα ματς που δεν έπρεπε να γίνει ποτέ εξαιτίας του κάκιστου αγωνιστικού χώρου. Πλέον, οι «κιτρινόμαυροι» στη δεύτερη θέση προσπαθούν να μείνουν όσο πιο κοντά στον πρώτο Ολυμπιακό γίνεται εν όψει και των πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από «ψυχωμένη» ισοπαλία (2-2) κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, εκεί όπου γύρισαν από το εις βάρος τους 2-0, ενώ αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 75′. Έτσι, σε συνδυασμό και με τη σπουδαία νίκη (3-2) που προηγήθηκε επί του ΠΑΟΚ, ανέβηκαν στους 14 βαθμούς, όντας στη 10η θέση, στο +7 από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης (ματς λιγότερο) και στο +5 από τον προτελευταίο Ατρόμητο (παιχνίδι περισσότερο).

Το πλάνο της ΑΕΚ

Για το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ έχουν τεθεί εκτός ο Αντρέ Σιμόες λόγω καρτών αλλά και ο Μίλαντ Μοχαμάντι, ο οποίος υπέστη ελαφριά θλάση και κάνει αγώνα δρόμου για να αγωνιστεί κόντρα στον ΟΦΗ.

Στο μυαλό του προπονητή των «κιτρινόμαυρων», υπάρχουν κάποια δεδομένα όσον αφορά την ενδεκάδα. Ο Τσιντώτας θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Μισελέν, αριστερά ο Χατζισαφί θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα λόγω του τραυματισμού του Μοχαμάντι ενώ δίδυμο στα στόπερ θα είναι οι Βράνιες και Τζαβέλλας.

Την θέση δίπλα στον Νταμιάν Σιμάνσκι διεκδικούν με τις ίδιες πιθανότητες οι Γεβγέν Σάκχοφ και Νταμιάν Λε Ταλέκ. Δεξιά στην μεσοεπιθετική γραμμή θα ξεκινήσει ο Νορντιν Αμραμπατ, αριστερά ο Στίβεν Τσούμπερ ενώ σοβαρή υποψηφιότητα για την θέση πίσω από τον Σέρχιο Αραούχο θέτει ο Ντάρκο Γέβτιτς, με τον Πέτρο Μάνταλο να μένει στον πάγκο.

Τα πλάνο του Ιωνικού

Ο Δημήτρης Σπανός, από την άλλη δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ρομαό (αποβλήθηκε κόντρα στον Παναιτωλικό) και Μύγα (συμπλήρωσε κάρτες), τους τραυματίες Τουράμ, Ντελγκάδο και Μαχαίρα, καθώς και τους Μπουένο, Μπάσα, Φουρλάνο και Λουάν για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Μουστάκης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Μπονέτι, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Λένις.

Πιθανή ενδεκάδα: Χουτεσιώτης – Ματσούκας, Βαφέας, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Βαλεριάνος – Κάνιας, Κιάκος, Ντάλσιο – Άοσμαν, Λένις.

Ο διαιτητής του Ιωνικός-ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Περράκης
  • Βοηθοί: Πετρόπουλος, Θανασιάς
  • 4ος διαιτητής: Ζαμπάλας
  • VAR: Σιδηρόπουλος

Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X