ΑΕΚ: Το ματς του πρώτου γύρου με τον Ιωνικό με «σόου» Τσούμπερ (VIDEO)

ΑΕΚ: Το ματς του πρώτου γύρου με τον Ιωνικό με «σόου» Τσούμπερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 του Ιωνικού το ματς του πρώτου γύρου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δεύτερος  γύρος της Super League ξεκινά με αυτή την εμβόλιμη αγωνιστική με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ιωνικό.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, η Ενωση είχε μπει πολύ δυνατά με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο της. Συγκεκριμένα είχε επικρατήσει 3-0 του Ιωνικού σε αυτό το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς.

Η κεφαλιά του Νταμιάν Λε Ταλέκ μετά την εκτέλεση φάουλ του Πέτρου Μάνταλου είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο 7′ για την ΑΕΚ σε εκείνο το παιχνίδι. Στο 33ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρομαό. Ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» πήραν… ανάσα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 62′ ο Αραούχο κέρδισε πέναλτι, ο Αμραμπατ ευστόχησε και έκανε το 2-0. Στη συνέχεια ήρθε η είσοδος του Στίβεν Τσούμπερ ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την Ενωση σε εκείνο το παιχνίδι. Ο Ελβετός, λίγο αργότερα, στο 66′ με μια πολύ ωραία κίνηση και ένα ακόμα καλύτερο σουτ έκανε το 3-0.


Δείτε την τελευταία εκπομπή του ENWSI TV:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X