Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα υποσχέθηκε δύο μεταγραφές στον Τσάβι

Τσάβι: «Η Μπαρτσελόνα μπορεί να νικήσει τους πάντες - Να γράψουμε ιστορία στο Μόναχο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπαρτσελόνα έχει αποχαιρετήσει από νωρίς την διεκδίκηση του τίτλου, ούσα στο -18 από την κορυφή της βαθμολογίας και την πρωτοπόρο Ρεάλ. Σα να μην έφτανε αυτό είδε και τον πρόωρο αποκλεισμό της από το Champions League, κάτι που είχε να συμβεί 21 χρόνια.

Πλέον στρέφει την προσοχή της στο Europa League, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Νάπολι για τους «16» της διοργάνωσης. Προκειμένου όμως η ομάδα να χαράξει αξιοσημείωτη πορεία στην δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση, ο Τσάβι ζήτησε ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Τζουάν Λαπόρτα από την πλευρά του, έκατσε στο τραπέζι με τον 41χρονο Ισπανό τεχνικό και του υποσχέθηκε πως κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, οι Καταλανοί θα κινηθούν για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών.

Εκτός από τον Ντάνι Άλβες, ο οποίος από τον Ιανουάριο θα μπορεί να αγωνίζεται κανονικά με την ομάδα, η Μπαρτσελόνα φέρεται να είναι κοντά και στην απόκτηση του Φεράν Τόρες από την Μάντσεστερ Σίτι.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X