Βαφέας: «Αν ενισχυθεί η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα»

Βαφέας: «Αν ενισχυθεί η ΑΕΚ μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται την Πέμπτη στη Νίκαια με τον κεντρικό αμυντικό του Ιωνικού, Νίκο Βαφέα, να τονίζει ότι η ομάδα του πάει μόνο για τη νίκη στο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sdna.gr:

«Για να είμαι ειλικρινής όταν ο προπονητής μου με έβαλε στο ματς λίγα λεπτά πριν από τη λήξη, δεν σκέφτηκα πως θα είμαι εγώ αυτός που θα σημειώσει το γκολ της ισοφάρισης. Παρόλα αυτά αν και βρέθηκα σε μια θέση που δεν μου είναι γνώριμη, κατάφερα να σκοράρω και είναι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου. Έτυχε να είμαι εγώ αυτός που θα βάλει το γκολ».

Για τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει ο Ιωνικός στο α΄γύρο και πόσο ευχαριστημένους τους αφήνει: «Δεν είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι. Περιμέναμε να έχουμε ακόμα περισσότερους πόντους. Σε αρκετά ματς μπορούσαμε να κερδίσουμε και ξαφνικά κάτι γινόταν και χάναμε βαθμούς. Η ομάδα έχει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες και θα μπορούσε να΄ναι πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Για το μεγαλύτερο… όπλο του φετινού Ιωνικού: «Είμαστε μια σκληρή ομάδα που κοιτάει στα μάτια όλους τους αντιπάλους και προσπαθεί να παίζει το δικό της όμορφο ποδόσφαιρο».

Για το φετινό στόχο του Ιωνικού: «Στόχος μας είναι να ξεμπερδέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα με τη σωτηρία. Από κει και πέρα ό,τι καλύτερο έρθει ασφαλώς και θα είναι καλοδεχούμενο».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Ξεκινάει ο β΄γύρος με ένα δύσκολο ματς. Εμείς δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας και έχουμε αποδείξει πως μέσα στη Νίκαια είμαστε πολύ δυνατοί. Ο κόσμος μας βοηθάει πάρα πολύ κι εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ευχαριστήσουμε».

Για τη φετινή πορεία της ΑΕΚ και το κυνήγι του πρωταθλήματος: «Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ένα βαθμολογικό πλεονέκτημα. Ωστόσο υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια και έρχεται μεταγραφική περίοδος. Αν η ΑΕΚ ενισχυθεί μπορεί να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική και να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα».

Για τους προσωπικούς στόχους του: «Αρχικά θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους δικούς της στόχους. Από κει και πέρα θέλω να βελτιώνομαι και να έχω εξέλιξη στην καριέρα μου».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X